EURO 2024

Ennyiért veretni kell a románokat, Szoboszlai csapattársa is segíthet

Már csak pár óra van a román-holland Európa-bajnoki negyeddöntőig, így siess, ha szimpatikus ez az ötlet.

A hollandok a 2024-es Eb titkos esélyesei közé tartoztak, ám eddig nem nyújtottak túlságosan meggyőző teljesítményt. A D-csoportban szerencséjükre a harmadik hely is az egyenes kieséses szakasz könnyebb ágára dobta őket, Van Dijkék pedig készen állnak arra, hogy csendre intsék a kritikusaikat. "Szerények vagyunk és nem tekintünk a jövőbe egyelőre. A sorsolásunkat sem kommentájuk, nem nézünk le egy ellenfelet sem. Oda kell tennünk magunkat kedden." - mondta a Liverpool 32 éves védője.

Románia nem tartozik a verhetetlen ellenfelek közé, noha keleti szomszédunk 2000 óta először harcolta ki a továbbjutást. A feleket 40 hely választja el a FIFA világranglistán - a hollandok a 7., a románok pedig a 47. helyen állnak -, ekkora különbségnek a pályán is ki kéne jönnie. A bukik be is árazták szépen a meccset, ahogy azt már több cikkben kielemeztük, kora délutánra pedig a Vegas is bejelentkezett egy opcióval, amivel extrapénzre tehetünk szert.

Az alábbi fogadás két részből áll, amelyek kéz a kézben járhatnak, hiszen egy Gakpo gól mellé kéne Hollandia győzelme. Akik tehát veretnék kedden a románokat, mindenképp gondolják át ezt a fogadást, hiszen Szoboszlai csapattársa már két gólnál jár az Eb-n, ami extra motivációt is adhat számára. A 25 éves támadó eddig 261 percet töltött a pályán és kétségkívül csapata egyik legveszélyesebb játékosa volt, ezt várjuk tőle Románia ellen is -

egy újabb találattal Gakpo ráadásul beérhetné a góllövőlistát vezető Musiala-Mikautadze-Schranz triót, amelyből az utóbbi kettő már búcsút intett a kontinenstornának.

 

 

 

 

{"headTitle":"Románia-Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szuperfokozó - Gakpo gólt szerez + Hollandia nyer (régi odds: 2.80)","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<