EURO 2024

Extrapénzt hozhat, ha nem lesz unalmas az osztrák-török

A közvélemény azt várja, hogy végre nem egy altató nyolcaddöntőt látunk majd Lipcsében.

Könnyen lehet, hogy a legizgalmasabb nyolcaddöntő maradt utoljára a 2024-es Európa-bajnokságon. Pedig az Ausztria-Törökország a semleges nézők számára nem biztos, hogy túl érdekesen hangzik, de már mindkét válogatott rászolgált a tiszteletre. Útjuk a legjobb 16-ba hasonlóan alakult, csoportjukban kikaptak a favorittól, mellette két győzelmet szerezve. A sógorok sorsolása azért nehezebb volt, Hollandia legyőzése viszont a csoportelsőséget érte, ami által a könnyebb ágra kerültek.

Tudtad? A két együttes márciusban felkészülési meccsen találkozott, akkor az osztrákok 6-1-re diadalmaskodtak Bécsben!

 

Érdekes módon a felek nyolcaddöntője pont a Red Bull Arenában kerül megrendezésre. A Lipcse otthonát többen jól ismerik, köztük Ralf Rangnick mester, aki komoly sikereket ért el a Red Bull csapatokkal sportigazgatóként, majd Gulácsiékkal edzőként is. Na, de ne kanyarodjunk el nagyon a tárgytól, hiszen a találkozót már kielemeztük korábban.

Tény és való, több nyolcaddöntős párharc a vártnál unalmasabbra sikerült, az eddigiekből mindössze 6/1 meccsen jött az over. A keddi felhozatal ad némi okot a reményre, főleg az esti csörtében bízhatunk, hiszen a két csapat 6/4 csoportmeccsén láthattunk legalább 3 gólt.

A TippmixPro Oddsrakétájának köszönhetőn most extrapénzt nyerhetünk, ha úgy jön le az over, hogy mindkét csapat betalált, erre 2.70-es szorzón fogadhatunk!

 

Ugyan a továbbjutás szempontjából mi inkább Ausztria felé hajlunk, az alábbi ötlet lefedi a meglepetéseredményeket is, tehát ha adok-kapokra számítasz kedd este, ez az opció mindenképp megfontolandó lehet.

{"headTitle":"Ausztria-Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és legalább 3 gól lesz (rendes játékidő) régi odds: 2.16","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<