EURO 2024

Ez a "drámai" duplázós Eb-fogadás megérhet egy kis pénzt

Portugália csak büntetőpárbajban múlta felül Szlovénia legjobbjait, a dráma pedig csak fokozódhat majd a negyeddöntőben.

A hétfői negyeddöntők aligha a legizgalmasabb Eb-meccsekként vonulnak be a történelembe, de végül a franciák és a portugálok is megérdemelten jutottak tovább. A Les Bleus érdekes módon akciógól nélkül masírozott a legjobb nyolc közé, hiszen a belgákat a torna kilencedik öngóljának köszönhetően győzte le.

Az esti sávban helyet kapó Portugália-Szlovénia csörtén nem csoda, ha valaki elaludt a kanapén, ugyanis a rendes játékidő mindössze három kaput talált lövést hozott. A rivaldafényben természetesen Cristiano Ronaldo volt, akinek semmi nem akart összejönni, sőt a hosszabbításban még szokatlan módon büntetőt is hibázott, ami után ideg- és sírógörcsöt is kapott.

A meccs hőse végül Diogo Costa lett, aki a 115. percben Sesko ziccerét fogta meg, majd a büntetőpárbajban az első kapus lett az Eb-k történelmében, aki 3/3 próbálkozást hárított.

 

Ezzel bevitte a portugálokat a negyeddöntőbe, ahol majd Franciaország következik, ám az égető kérdés továbbra is ott lóg a levegőben - megéri-e ennyit játszatni az immár 39 esztendős Ronaldót?! Na, de ebben a cikkben nem ezt akarjuk megfejteni, maradjunk most a lehető legdrámaibb továbbjutási formánál.
 

Tudtad? A 2024-es tornához hasonló lebonyolítású, 32 csapatos 2020-as és 2016-os Európa-bajnokságokon 4, valamint 3 alkalommal volt büntetőpárbaj az egyenes kieséses szakaszban. Azt megelőzően, 2012-ben, 2008-ban és 2004-ben is 2 alkalommal került sor tizenegyesrúgásokra, ám akkor a negyeddöntőkkel indult a torna kieséses része.

 

A TippmixPro kínálatában akadtunk rá az alábbi táblázatban lévő piacra, amelyen arra fogadhatunk, hogy hány büntetőpárbaj lesz az egyenes kieséses szakaszban. Ha a trend folytatódik és ezúttal is legalább hármat láthatunk ebből a drámai döntési formából, akkor 2.06-szoros pénzt nyerhetünk. Látva az idegőrlő, kevés akciógólt hozó párosításokat, ez egy teljesen reális opció lehet - a hátralévő kilenc meccsből még két büntetőpárbaj kéne, a negyeddöntőktől nézve az előző öt Eb-n ezt hozták is a válogatottak szépen.

{"headTitle":"EURO 2024 - Outhrightok - Hány meccs dől el büntetőpárbajban a kieséses szakaszban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 2","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<