EURO 2024

Ha ledominálják a románokat, 4-szerezhetünk...De ha nem, akár akkor is...

Nem először célozzuk meg a szögletszámot az Eb-n, ez a fogadás pedig garantáltan hordoz értéket.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Kedden késő estére kialakul az Eb-negyeddöntők teljes mezőnye, ahol már csak két hely kiadó. Nem kizárt, hogy szomszédaink közül viszontláthatunk majd valakit a legjobb nyolc között - Ausztria történelmet írna, ahogy Románia is, amely 24 év után jutott tovább újra nagy tornán. A holland-román csörte elég pikánsnak ígérkezik, bár a bukik szerint hatalmas underdog a Tricolorii.

Ez persze annyira nem meglepő, hiszen ez lesz a román történelem 20. Eb-meccse és eddig mindössze két győzelem áll a csapat neve mellett!


A találkozóval már tippel ellátott előzetesben is foglalkoztunk, de a Tippmixpro kínálatában felbukkant a találkozóval kapcsolatosan egy megemelt szorzó, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A honi iroda a méltán híres Oddsrakétáját arra hozta ki az utolsó előtti nyolcaddöntőre, hogy legalább 11 szögletet láthatunk majd. Ezt 2.80-szoros odds helyett, így 4.00-ért lehet megfogadni, mindez pedig azt jelenti, hogy


Ebben tehát nem túlzás állítani, hogy még akkor is lehet érték, ha végül nem éri el a line-t a sarokrúgások száma. A románoknak amúgy eddig 3/2 meccsén zöldült volna ez a fogadás, a teljes Eb-t nézve pedig 42 meccsen 411 szögi volt, ami durván 10-es átlag, tehát annyira azért nem tűnik óriási vállalásnak ez a rakéta.


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


 

Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker!


Oldalunk "hivatalos" tippjei a mérkőzéssel kapcsolatosan egy korábbi írásban kerültek publikálásra! Jelen cikkben csak felhívjuk Olvasóink figyelmét egy átlagon felüli értékkel bíró fogadási lehetőségre!

 

{"headTitle":"Oddsrakéta - Románia-Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legalább 11 szöglet lesz a rendes játékidőben (régi odds: 2.80)","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}