EURO 2024

Lapokra fogadjunk kedden? - szoros meccseket hozhatnak az utolsó nyolcaddöntők

  • varin

Az Eb talán legkeményebb meccse van kilátásban az utolsó nyolcaddöntőn.

Két mérkőzés maradt hátra a nyolcaddöntők sorozatából, kedden jön a román-holland és az osztrák-török. Ugyan a hollandok és az osztrákok 2-es odds alatti favoritok, de azért szoros mérkőzésekre van kilátás, ahol akár el is szabadulhatnak az indulatok. Vesézzük most ki a lapos piacokat!


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Az Eb legsportszerűbb és legsportszerűtlenebb csapata is pályára lép, hiszen a hollandok 3 meccs alatt 2, a törökök pedig 16 sárga lapot gyűjtöttek be - ez utóbbi szám egészen brutális. Nem is véletlen, hogy a Soares Dias által dirigált osztrák-törökre 5,5-es határt adtak a fogadóirodák, hiszen a sógorok is 3,33 sárgát átlagoltak eddig meccsenként.

Szintén az over mellett szólhat az a tény, hogy az idei barátságos meccsük 24 faultot és 5 sárgát hozott egy olasz bíróval, annál a 6-1-nél pedig nem csak szorosabb, de még paprikásabb 90 perc is várhat ránk. A portugál sípmester két meccsen 5 sárgánál jár, de itt azért kilátásban van, hogy jócskán növel majd az átlagán.

{"headTitle":"Ausztria-Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Bár 9 sárgánál jár Felix Zwayer, talán a román-hollanddal könnyebb dolga lehet, mint kollégájának. Amellett, hogy a hollandok 270 perc alatt csak kétszer sárgultak, a románok 6 lapja sem kirívóan sok.

Érdekesség, hogy Románia (30) kevesebbszer faultolt az Eb-n, mint Hollandia (31), míg a listát Albánia (24) nyerte magasan a sportszerűségben.

Fogadási szempontból ez a nehezebb csörte, hiszen Zwayer és a tét az over mellett szól, a csapatok viszont az underre hajtják a mérleg nyelvét. Az átlagok alapján a maximum 23 szabálytalanságos tippnek illene ülnie.

{"headTitle":"Románia-Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"23,5 szabálytalanság alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}