EURO 2024

Na, melyik meccs lesz nézhetetlenül pocsék ma?

  • varin

A 12 nyolcaddöntős csapatból eddig 9 nagyon bénán célzott. Folytatódik a széria kedden is?

A csúcsfutball egyelőre várat magára az Eb-nyolcaddöntőkön, ha őszinték akarunk lenni, akkor egyedül talán a német-dán meccs volt az, ami mindkét fél részéről jó és látványos játékot hozott. Kivesézve az eddig hat találkozót, egy érdekességet találtunk, amivel akár kedden is nyerhetünk.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Érezhetően nagyon kevés veszélyes lövés volt az eddigi nyolcaddöntőkön, ez alól pedig egyedül a spanyolok és a németek voltak kivétel. Előbbi 13-szor, utóbbi 9-szer veszélyeztetett, míg Svájc 4-szer vette célba Donnarumma ketrecét sikeresen.

Olaszország, Dánia, Anglia, Szlovákia, Georgia, Franciaország, Belgium, Portugália és Szlovénia viszont mind összesen maximum 2-szer talált kaput a 90 perc alatt.

A legsilányabb statisztikát az angol-szlovák és a portugál-szlovén meccsek hozták, ezeken minden 30. percre jutott egy gólba tartó labda.

Mind a találkozókat illetően, mind pedig a csapatokat nézve jó kis oddsokat kapunk, ha a nyolcaddöntős trend folytatódik. Érdekesség egyébként, hogy a mai négy csapatból Hollandia volt eddig a legkevésbé bátor, mindössze 10-szer lőttek pontosan Gakpóék, míg Ausztria vezet, 17-tel.

Lássunk hát a Tippmixpro legmagasabb szorzót a mai meccseken a pontos lövésekre.

{"headTitle":"","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Románia-Hollandia - 5,5 kaput eltaláló lövés","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Románia 1,5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hollandia 3,5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ausztria-Törökország - 6,5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ausztria 3,5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Törökország 2,5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}