EURO 2024

Ugyanúgy fogadja a tömeg az osztrákokat, mint a hollandokat

A hollandok óriási- , az osztrákok csak enyhe favoritok a bukiknál, de a fogadói hozzáállás megegyezik a két meccsnél.

Az utolsó napra maradt külső szemlélőként a két legunalmasabb meccs, hiszen kora délután Románia Hollandiával csap össze, míg este Ausztria és Törökország feszül egymásnak. Az eddigi találkozókat elnézve, ha a nagyok nem hoztak össze látványos focit, a kicsiktől legalább reménykedhetünk izgalmasabb találkozókban.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Hollandiát jelenleg a    1.48-as szorzóval kínálja, míg Ausztria kerek duplázóként várja a saját meccsét. A két favoritban azonban egy közös mindenképp van, mégpedig, hogy hogyan fogadják a Tippmixpro játékosai a meccseiket.

Mind Ausztria, mind Hollandia sikerét a fogadók 67%-a várja, az underdogokra pedig 11%-ban fogadnak.

Az kétségtelen, hogy nyugati szomszédaink eddig nagyon meggyőzőek, így nem véletlen, hogy a fogadók zöme is bizakodik a Sógorok menetelésében. A hollandokkal szembeni nem teljes körű bizalom szintén nem akkora meglepetés, hiszen Gakpóék eddig nem sokat mutattak, a románok pedig egy iksz esetén is már ötszörös pénzt érne, ami sok fogadót játékra ösztönzött, hiszen a 22%-uk számít itt is 120 perces ütközetre.

 

 

A két meccset tehát ugyanúgy fogadják a játékosok, így kíváncsian várjuk, hogy hol borulhat a papírforma. A fogadók többsége a portugálok és az angolok blamája után a papírforma eredményben bizakodik.