EURO 2024

1 nap alatt 24 kihagyhatatlan tipp? Születésnapi profitcunamit sejtünk!

Minden órában egy remek tipp? Furcsa születésnapi ajándék, de emellett nem éri majd meg aludni!

 

A saját születésnapját ritkán várja az ember, a másén viszont örömmel iszik. Nincs ez másként most sem, csak ezúttal a Vegas születésnapján nem alkohollal, hanem fantasztikus Szuperfokozókkal és ingyenes fogadással ünnepelhetünk. Lássuk, miért nem szabad aludni egy percet sem szerdán!

A Vegas sportfogadási üzletága ugyanis július 3-án, szerdán lesz 1 éves, amely alkalomból mi, fogadók kapunk szép kis ajándékokat.

Születésnapi Szuperfokozó: Szerdán 0 óra és 23:59 között minden órában egy-egy születésnapi Szuperfokozót kínál majd a Vegas a játékosainak, így ahogyan a Discordunkon mondani szokás: aludni -EV lesz, vagyis nem éri meg. Ki tudja ugyanis, hogy nem hajnali 2 és 3 között fogadhatunk-e esetleg valami igencsak csábító oddsra?! Az ajánlatok a főoldalon lesznek elérhetőek.

Születésnapi ingyenes fogadás: Emellett az arra jogosult játékosok egy 1000 forintos ingyenes fogadást is kaphatnak. Ehhez csupán el kell fogadni a beállításoknál a bónuszokat.

Mindemellett nem szabad elfelejteni, hogy az Eb ideje alatt egy különleges, megemelt, akár 50 ezer forintos első befizetési bónuszt is kaphattok a Vegastól, melynek részleteit itt találod, míg ha az érdekel, hogy nyerhetsz egyetlen fogadással 50 milliót, akkor ide kattints.

Ha pedig te még nem rendelkezel Vegas-regisztrációval, talán most jött el az ideje, hogy ezen változtass!

Boldog születésnapot, Vegas! Aztán csapasd nekünk a kihagyhatatlan fogadásokat!

 

>>Vegas.hu számlanyitás<<

vegashu