Wimbledon

Brutális ez az ajánlat a Tippmixpro-tól!

Ugyan nem feltétlenül ez a kimenetel a papírforma az olasz rangadón, de azért simán bejöhet.

A wimbledoni tenisztorna harmadik játéknapjának legnagyobb rangadóját a világelső Jannik Sinner játssza majd, aki már a második kanyarban megkapta ellenfélnek a három évvel ezelőtti döntős Matteo Berrettinit. Presztízs csata lesz ez a javából, amelynek természetesen az a Sinner a favoritja, akit idén eddig csak két játékos, Carlos Alcaraz és Stefanos Tsitsipas tudott legyőzni. 

Európa-bajnoki meccs hiányában a     a mai napon ezt a párharcot vette ki az Oddsrakétájához és megemelt szorzón, 2.18 helyett 2.90-ért fogadhatunk arra, hogy Sinner 3-0-ra nyer.

Ha jobban belegondolunk, ez egy brutális ajánlat partnerirodánktól, hiszen több, mint hét tizedet emelt az alap oddson. Persze mondhatjuk, hogy nem rizikóznak nagyot, mert papíron ez nem feltétlenül egy 3-0-s meccs...

De azért azt ne felejtsük el, hogy miért jöhetett össze ennyire korán ez a párharc. Tény, hogy Berrettininek a füves borítás a kedvence és imád Wimbledonban teniszezni, de az elmúlt két évben rengeteg sérülés hátráltatta és jelenleg messze nincs csúcsformában. Abban is biztosak lehetünk, hogy Sinner nagyon fókuszált lesz, hiszen pontosan ismeri ellenfelét és tudja, hogy mennyire veszélyes. 

{"headTitle":"Jannik Sinner - Matteo Berrettini","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-03 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner 3-0","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<