Copa América

Nagy bajban Brazília! - így állnak most az esélyek a negyeddöntőkben

  • varin

Egy bombameglepetés és búcsúzó favoritok - innen folytatódik a Copa América, de úgy tűnik, Vinícius nélkül.

Pénteken hajnalban már folytatódik is a Copa América, elsőként Argentína és Ecuador csap össze egymással Houstonban, melyre nyilván külön beharangozó is lesz. A topfavorit Albiceleste eddig hibátlanul menetel, csak úgy, mint egy másik nagy esélyes, Uruguay.  A bombameglepetés egyelőre Venezuela szereplése, amely ráadásul Kanadával találkozik a legjobb 8 között, így Rondónék álmodhatnak nagyot. De lássuk, mi is vár ránk a következő napokban.

Nem kis meglepetésre az észak- és közép-amerikai nagy hármast már csak Kanada képviseli majd, hiszen az Egyesült Államok könnyűnek találtatott Panamával szemben, míg Mexikó Ecuadorral nem bírt a továbbjutásért. Csalódás lehet ez a házigazdáknak, hiszen ebből a csoportból illett volna továbblépni. A folytatásban tehát Argentína-Ecuador, Venezuela-Kanada, Kolumbia-Panama és Uruguay-Brazíliameccseket rendeznek, amelyből kettőnél topfavoritot találunk, kettő viszont megtippelhetetlennek tűnik.

Oddsok a negyeddöntőkre
   
Mérkőzés 1 x 2
Argentína-Ecuador 1.48 4.00 8.00
Venezuela-Kanada 2.66 3.10 2.83
Kolumbia-Panama 1.33 5.00 10.00
Uruguay-Brazília 2.66 3.33 2.66

 

Egyelőre Brazília tűnik a torna nagy vesztesének az említettek mellett, hiszen a második helyen továbbjutni nem bölcs. A Selecao így Uruguayjal negyeddöntőzik, és bizony mint azt az oddsok is mutatják, jelenleg nem favoirt a 9-szeres bajnok a Celestével szemben.

Vinícius Junior eltiltás miatt nem léphet pályára a negyeddöntőn, így nem kizárt, hogy számára véget is ért a Copa.

Argentína és Kolumbia papíron simán juthat az elődöntőbe, míg a meglepetéscsapat Venezuela kicsivel esélyesebb a Juharleveleseknél.

Ami a hosszútávú piacokat illeti, jelentkezünk még cikkel ezzel kapcsolatosan, de nem túl meglepő módon jelenleg csak a felső ág tűnik egyértelműnek.