EURO 2024

Szerintetek is ez a válogatott az Eb-favorit?!

A bukik továbbra sem változtatták meg véleményüket és a Háromoroszlánosokat várják végső győztesnek.

Kedden késő este véglegessé vált a negyeddöntős mezőny a 2024-es Eb-n, amelynek 24 nemzeti együttes vágott neki, ám immár csak nyolc maradt talpon. Az utolsó helyeket Hollandia és Törökország csípte el, előbbi a románokat simázta, míg utóbbi nem kis meglepetésre a sokáig fekete lónak tekintett Ausztriát ejtette ki.

Ahogy már többször hangsúlyoztuk, az egyenes kieséses szakaszra egy bivalyerős és egy "gyengébb" ág alakult ki, utóbbin kapott helyet Anglia is.

Vélhetően nagyrészt ennek köszönhető, hogy a bukik továbbra is a Háromoroszlánosokat tartják a torna top favoritjának, győzelmükre 4.50-szeres pénzt kapunk a Tippmixprónál.

 

Az Európa-bajnoki trófeát korábban még soha meg nem nyerő (!) szigetországi együttes szó szerint a sírból hozta vissza a továbbjutást Szlovákia ellen, hiszen Bellingham 95. perces ollózása mentette hosszabbításra a szlovákok elleni nyolcaddöntőt. Kane aztán a ráadás első percében továbbfejelte a Southgate-csapatot, a szurkolók pedig újra reménykedhetnek, hogy "a foci hazatér". A Háromoroszlánosok 2021-ben is a döntőig meneteltek, ám akkor büntetőpárbajban alulmaradtak az olaszok ellen. Az út 2024-ben kikövezettnek tűnik a fináléig, bár az eddigi gyenge teljesítményeket látva aligha ördögtől való Svájc irányába húzni a szombati negyeddöntőn.

Az erősorrendben amúgy némileg hátrébb csúszott Franciaország, amelyre 5.50-szeres pénzt kapunk jelenleg, de pontosan ennyit fizet a házigazda Eb-győzelme is. Az erősebb ágon pénteken előrehozott döntőt rendeznek, ahogy azt már korábban is megírtuk - a számok közelségéből láthatjuk, hogy a bukikat sem lepné meg, ha a spanyol-német derbi győztese állna fel majd Berlinben a dobogó legtetejére.

{"headTitle":"EURO 2024 - Végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Németország","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Portugália","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Törökország","odds":"30.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<