EURO 2024

14 ezer forint ajándék Musiala és Mbappé segítségével

Ha gólszerzőre készülsz fogadni a negyeddöntőben, akkor ez a cikk pont neked szól.

Pénteken 18 órakor végre folytatódik az Eb, immár a negyeddöntők lesznek terítéken. Az egyik legjobb összecsapásnak a spanyol-német ígérkezik, amely a 2008-as döntő újrajátszása is lesz egyben. A találkozót jó eséllyel a fiatal sztárok valamelyike döntheti el, belőlük lesz bőven a pályán - Musiala és Wirtz rohamoz majd a házigazda oldalán, az ellenfélnél pedig a 16 (!) éves Yamal és Nico Williams hozhatja a szívbajt a német szimpatizánsokra. Az esti portugál-franciát pedig a Ronaldo-Mbappé duó fémjelzi, amelyen a Real Madrid volt és leendő ikonja nézhet majd farkasszemet.

A meccsekkel több anyagban is foglalkozunk, péntek reggel pedig jó szokásunkhoz híven tippel ellátott, részletes előzetes cikkeket is publikálunk róluk. Most viszont a Tippmixpro remek kis ajánlatára, a Gólszerző Melóra hívnánk fel a figyelmeteket, aminek kihasználására egyre kevesebb mérkőzésen lesz lehetőség, hiszen az csak az Európa-bajnokság végéig tart. A szabály pofon egyszerű, két különböző Eb-találkozón válassz gólszerzőt és a buki megdob 20% extraprofittal.

A pénteki menüből mi Musiala és Mbappé góljait vettük ki - 6300 forintos téttel megjátszva a szelvény zöldülése esetén így 14 ezer ajándékot dobna hozzánk az iroda!

 

A németek csodagyereke három góllal holtversenyben vezeti a góllövőlistát, ám a bukik továbbra sem nagyon számolnak vele. A lehetséges gólszerzői rangsorban négy csapattársa is előzi, ám pont a remek szorzója miatt érezzük value-nak a rá való fogadást. Mellé pedig Mbappé gólját tettük, aki immár 82 meccsen 48 találatnál jár a Les Bleus mezében. Mivel a büntetőket is a Teknőcre bízzák, így nem csoda, hogy rá lényegesen kisebb az odds, de ez a kettes kötés a 20 százalék extrával így is nagyon kecsegtető.

{"headTitle":"EURO 2024 Negyeddöntő - Gólszerző Meló ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 13.51 (régi odds: 11.26)","footerLink":"tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_368905","events":[{"eventTitle":"Portugália-Franciaország - Mbappé szerez gólt","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország-Németország - Musiala szerez gólt","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<