EURO 2024

A negyeddöntőre is bepróbálunk egy ígéretes kombit

  • Cipolla

A nyolcaddöntős siker után a negyeddöntőre is összeraktunk egy közel duplázót.

Már csak hét meccs vár ránk az idei Európa-bajnokságon, de reményeink szerint a negyeddöntőkben jó meccsek várnak ránk, ugyanis nagyon izgalmasan alakul a két ág. Anglia ha feljavulna, ezen az ágon kötelező lenne döntőbe jutnia, míg a felső ágon óriási pofozkodás várható, hiszen az előzetesen öt legesélyesebb csapatból négy is ott található.

A nyolcaddöntők előtt is csináltunk egy kombit, ami végül az angoloknak hála elég neccesen, de csak lejött, így a negyeddöntőben is hasonlóval próbálkozunk, de most kevesebb izgalomban reménykedünk.

Eb-negyeddöntők szorzói
Hazai Vendég Hazai szorzó Döntetlen Vendég szorzó
Spanyolország Németország 2.62 3.20 2.80
Portugália Franciaország 3.33 3.00 2.40
Anglia Svájc 2.25 3.00 3.66
Hollandia Törökország 1.61 4.00 5.50

A kombink első eleme a Portugália-Franciaország találkozón a franciák támogatása. Abban bízunk, hogy rendes játékidőben nem kap ki Didier Deschamps csapata, amely eddig ha nem is meggyőző és lehengerlő játékkal, de azért végig stabilan menetel a németországi tornán. 

A portugálok pedig egyértelműen sebezhetőnek tűnnek. A csoportmeccsen is többször kellett meleg pillanatot átélni, de a két "öreg" játéka is hagy kívánnivalót maga mögött, hiszen mind Ronaldo, mind Pepe szerepe megkérdőjelezhető erősen ebben a válogatottban. 

A Hollandia-Törökország meccsen ismét egy gólt várunk a török kapuba, a törökök védelme továbbra sem mutat túl nagy stabilitást, Hollandia meg mutatott életjeleket a románok ellen, igaz a nyolcaddöntő legkönnyebb riválisát kapták meg Gakpóék. Törökország ellen biztos, hogy nehezebb dolguk lesz, de nem lehet kérdés, hogy tovább kell jutniuk a hollandoknak ezen az ágon.

A kombink harmadik résztvevője pedig Anglia, amelynek ismét bizalmat szavazunk, noha most csak a védelmében bízunk. A svájciaktól maximum egy gólt várunk ezen a 90 perc során, ami a tippünkhöz is bőven elég lehet.

Ez a tripla pedig elég biztonságinak tűnik az Eb negyeddöntőire, amelyeket természetesen részletesen is kivesézünk a következő napokban.

{"headTitle":"Eb-negyeddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország +0.5 + Hollandia 0.5 gól felett + Svájc 1.5 gól alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

vegashu