Copa América

Simán masírozhat a négy közé Argentína

  • varin

Messi pihent, az Albiceleste viszont még így is tökéletes mérleggel és kapott gól nélkül áll.

Pénteken hajnalban Argentína-Ecuador meccsel indul a Copa América negyeddöntőinek sora. Papíron nem sok minden szól Ecuador mellett, a fő esélyes Albiceleste könnyedén lépheti át az egyenlítői gárdát. Keressünk azért érvet az underdog mellett?

4407868

Például mondhatnánk, hogy Ecuadornál is 11 játékos lesz a pályán, ami ugyanannyi, mint a túloldalon - reálisan más nem szól Valenciáék mellett. Na jó, a formája azért nem rossz, hiszen az utolsó nyolc tétmeccséből csak egyet bukott el, megverve többek között Chilét és Uruguayt is, míg a csoportból egy Mexikói elleni 0-0-val jutott tovább.

Pedig nem kezdte jól a tornát Félix Sánchez Bas csapata, hiszen Venezuelától úgy kapott ki, hogy Enner Valenciát kiállították, így az ezt követően szerzett 4 pont különösen értékes. Érdekesség egyébként, hogy Valenciát Mexikó ellen nem is játszatta a szövetségi kapitány, így a gólrekorder frissen léphet pályára majd Houstonban.

Pihenők a túloldalon is voltak, hogy mást ne mondjuk, Lionel Messi Peru ellen a cserepadról nézte végig Lautaro Martínez duplázását, de Lisandro Martínez, Alexis Mac Allister, Rodrigo de Paul és Julian Alvarez is kiülték a tét nélküli meccset.

Bár az argentinok 5 lőtt gólja nem tűnik soknak, eddig nem fért hozzá sok kétség, mennyire erős a csapat, a védelem is tökéletesen zár, hiszen mindössze 7 lövés találta el a kapuját a 270 perc alatt.

A két csapat egymás ellen szériája is egyoldalú, az utolsó hét meccsből 6-1-0 az argentinok mérlege, több, mint 8 éve nyert legutóbb Ecuador. Messiék utolsó négy győzelme ráadásul 0-ra jött össze, ami most is talán a legvalószínűbb forgatókönyv.

Nagyjából meg is válaszoltuk, hogy mik lehetnek itt a jó tippek, és igazából nem is bonyolítjuk túl az egyiket. Argentína sokkal jobb csapat, az odds sem rossz a győzelmükre, ezt megfűszerezve azzal, hogy gólt sem kapnak, egész jó számot kapunk. A másik gondolatunk pedig a jól záró argentin védelemre alapul, ráadásul a két csapat utolsó három meccsén Ecuador összesen csak hatszor célzott jól.

{"headTitle":"Argentína-Ecuador","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína 0-ra nyer","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Ecuador 3,5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4407868] 2024-07-05 03:00:00 Argentína - Ecuadorx;