Copa América

Indokolatlanul leírják a "kicsiket"? - oddsok a Copára

  • varin

Argentína továbbra is megfoghatatlannak tűnik, főleg akkor, ha a brazilok a 4 közé sem jutnak.

Nyugaton a helyzet változatlan, továbbra is menetel a Copa-címvédés felé a nagy esélyes Argentína. Nem is nagyon látni, hogy Scaloni csapatának bármi gondja lehet a döntőig, ahol viszont három erős riválisból kaphat ellenfelet. De hogy is állnak mos az oddsok?

Mint arról már beszámoltunk, az alsó ág hihetetlenül kiegyensúlyozott, különösen úgy, hogy Brazíliának nem sikerült megnyernie a csoportját, ráadásul Vinícius nélkül játszik majd a hibátlan Uruguayjal. Annak ellenére, hogy az majdnem egy 50/50-es párharcnak tűnik, a Selecao végső győzelmére az odds jóval alacsonyabb, mint Uruguayé vagy Kolumbiáé, ami furcsa.

{"headTitle":"Ki nyeri a Copát?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Brazília","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Uruguay","odds":"6.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Mint arról a torna előtt is írtunk, kifejezetten érdemes a Kávétermesztőket favorizálni, a veretlenségi széria pedig bőven kitarthat a döntőig is. Kolumbia döntős szereplésére most triplázó felett kapunk, mi erre 6.50-ért fogadtunk még a Copát megelőzően. De összességében nehéz komoly értéket látni az outright piacokon. Ennek megfelelően a papírforma döntős párosítás az Argentína-Brazília lenne @3.50-es oddson, de ebben a szorzóban aligha van érték, látva Viníciusékat, bármikor kieshet a csapat.

A kispadról érkező gólkirály

Egészen extrém szituáció, de úgy tűnik, a Copának Lautaro Martínez személyében olyan gólkirálya lehet, aki még csak nem is kezdő csapatában. Kanada ellen 15, Chile ellen 18 perc kellett az Inter támadójának 1 gólhoz, míg Peru ellen végigjátszva duplázott, így 4 góllal magabiztosan vezeti a listát. Nagy kérdés, hogy Lautaro kezdeni fog-e a következő meccsén, habár 1.60 körüli oddson azért nem fogadnánk rá, még akkor sem, ha a 2 gólos Vinícius kihagyja a következő kört.

{"headTitle":"Ki lesz a gólkirály?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lautaro Martínez (Argentína - 4)","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Darwin Nunez (Uruguay - 2)","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Vinícius (Brazília - 2)","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Ez egyébként alátámaszthatja a papírforma duplát is, amiről korábban írtunk, vagyis hogy a torna aranyérmese szokta adni a gólkirályt is. Erre most az Argentína+Lautaro vonatkozásban @2.50-et kapunk a Vegason.

vegashu