EURO 2024

Duplázhatunk a legendás Del Bosque tippjével

A spanyol válogatott és a Real Madrid korábbi sikeredzője szerint nem is kérdés a spanyol-német továbbjutója.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Pénteken kerül sor az első és egyben legígéretesebb negyeddöntőre, hiszen 18 órától a Németország és Spanyolország néz farkasszemet a stuttgarti MHPArenában. A találkozóval kapcsolatban még több cikkel jelentkezünk majd, most lássuk a korábbi edzőlegenda, jelenleg a Királyi Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) fölé rendelt felügyelőbizottság vezetőjeként tevékenykedő Vicente del Bosque véleményét.

"Spanyolország a torna legnagyobb favoritja, és nincs kétségem afelől, hogy nyerni fogunk.” - idézte az AS Del Bosque bizakodó, kissé talán túl magabiztos szavait. A korábban a La Rojával vb-t és Eb-t is (!) nyerő, Real Madriddal két BL-címig menetelő szakember úgy véli, hogy a spanyolok gyorsabb futballt játszanak a németeknél, és ez lehet majd a siker kulcsa: 

Spanyolország sokkal gyorsabban és nagyobb ritmusban játszik, mint Németország. Meg vagyok győződve arról, hogy továbbjutunk.

Nem vagyok tiszteletlen, mi több, alázatosnak is kell lennünk, de alapvetően Spanyolországot sok szempontból erősebbnek látom, még akkor is, ha Németország jól teljesít támadásban, különösen Musialával a pályán. Támadásban és védekezésben is jók vagyunk. Semmi kétség, hogy nyerni fogunk, habár pénteken a torna két legjobb válogatottja mérkőzik meg egymással, és Németországnak előny, hogy hazai pályán szerepelhet." - zárta gondolatait Del Bosque. 

A bukik is enyhén Moratáékat favorizálják, de ember legyen a talpán, aki erre a meccsre biztos továbbjutót talál. Persze Del Bosque már magára vállalta ezt a feladatot... Viccet félretéve az örökmérleg minimálisan a németek felé billen - a Nationalelf kilencet nyert, míg a spanyolok nyolcat, mellette pedig kilenc remi született eddig. Egy esetleges La Roja-győzelem tehát teljesen egálba tenné a H2H-statisztikát.

{"headTitle":"Spanyolország-Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország nyer","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország jut tovább","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}