Logibet

Az offszezonban jöhet az igazi bomba a kézilabda tippmestertől

  • Logibet

A július az Eb árnyékában a barátságos meccsekről szól, mutatunk egy jó ötletet az előttünk álló hónapra.

A július buszkec számára két dolog okán lehet igazán maradandó. Az egyik, természetesen továbbra is a kedvenc sportága, a kézilabda, ahol ugyan a felnőttek számára jelenleg a jól megérdemelt pihenőidőszak zajlik, valamint szép lassan kezdődik a felkészülés az új időszakra.

Azonban az utánpótlás kézilabda tornák ideje ilyenkor van, buszkecnek pedig kiemelkedően sikerült az U20-as női vb, ahol a magyar lányok is második helyen zártak.

Emellett pedig nyáron a focikínálattal is szemezget a rutinos tippmester, hiszen Magyarországon a felkészülési időszak közepén járunk, ami remek fogadási lehetőségeket kínál a fogadóknak.

Buszkec ugyan kevés labdarúgó tippet hoz, de a felkészülési időszakban mindig jön néhány igazán értékes mérkőzés a rutinos tippmestertől, így most is ebben bízhat minden követő.

A tippmester - ahogy már többször is jeleztük - elsősorban a Discord szobában aktív, hiszen a kézilabda tippjeinek zöme élő tipp. Kevés a meccs előtti tippje, de szintén a Discordon jelentkezik, elsősorban ott kell igazán résen lenni, így a Logibeten látható statisztika sokat nem árul el a tippmesterről.

Buszkecnek eddig nem volt kiemelkedő éve, de az elmúlt két hónapban már stabil, biztató profitot szállított, így pedig már az éves profitja elérte a 78 egységet. A június 24 egység profittal fejeződött be, az U20-as férfi Eb pedig a júniusihoz hasonló profitot hozhat.

Hogyan kapod meg buszkec tippjeit?

  1. Próbáld ki a buszkec-csomagot
  2. Iratkozz fel buszkec tippjeire
  3. Csatlakozz a Discord szerverünkhöz
  4. Buszkec szobájához előfizetés után 1-2 órán belül automatikusan láthatóvá válik
  5. Játszd meg a tippeket a     vagy a Vegas oldalán