EURO 2024

Mbappé vagy Ronaldo? - nagy bajban a franciák emiatt a statisztika miatt

Az egykori és a leendő Real-csillag összecsapása eddig nagyon egyoldalú számokat hozott.

Spanyol-német meccset portugál-francia követ, ez a péntek egészen legendásnak ígérkezik. Utóbbi találkozón a Real Madrid korábbi és leendő szupersztárja feszül egymásnak, vagyis Cristiano Ronaldo és Kylian Mbappé eldönthetik, ki jusson a négy közé. Bár az idei Eb nem kettejükről szól, az egymás ellen statisztikáik már eléggé beszédesek.

4043980

Ronaldo és Mbappé tétmeccsen eddig négyszer találkozott, kétszer klubszinten, kétszer pedig a válogatottakkal. A francia világbajnok játékos áll csehebbül a számokkal, hiszen nemhogy nyernie nem sikerült soha Ronaldo ellen, még gólt sem szerzett.

Ronaldo két döntetlen és két győzelem mellett 5 gólt is szerzett Mbappéék ellen, míg a Teknőc egyszer sem talált be.

Barátságos meccsen azért van már sikere a maszkos csatárnak is, hiszen 2023-ban a rijádi all-star válogatott és a PSG összecsapásán 5-4-re nyertek a franciák, itt Mbappé 1, CR7 2 gólt szerzett.

Ez a statisztika persze csak érdekességnek jó, azért az a Tippmixpro szorzóiból is látszódik, hogy a párharc esélyese a vb-ezüstérmes csapat.

Ami a szupersztárokat illeti, nagyjából hasonló szorzót kapunk a góljaikra, habár Mbappéé (@2.65) némileg alacsonyabb, mint Ronaldóé (@2.90) - nyilván azért, mert a meccs esélyese is Franciaország.

{"headTitle":"Ronaldo vagy Mbappé szerez több gólt?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ugyanannyi gólt szereznek","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kylian Mbappé","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kezdd 100 ezer forinttal többel a fogadást!

A Tippmixpro az Európa-bajnokság végéig megduplázza a 100 ezer forintos első befizetésedet. Az eddigi legnagyobb bónuszajánlat már csak néhány napig elérhető, így erre a valószínűleg soha vissza nem térő alkalomra most érdemes lecsapni.

Van egy erős tipped a negyeddöntőkre? Fogadd meg most a Tippmixprón a 100 ezer forintos bónuszpénzzel!

 

Kérem a 100 ezer forintos bónuszt!

 

 

[4043980] 2024-07-05 21:00:00 Portugália - Franciaországx;