EURO 2024

A csapatok helyett játékosokra fogadunk a spanyol-németen

  • gb1

A nyolcaddöntőben is kifizetődő volt a kapusok teljesítményére tippelni, így nem térünk le erről az útról.

Egyik szemünk sír, a másik nevet a spanyol-német kapcsán, amely igazi csemegének ígérkezik. A sors viszont nem volt túl kegyes a két válogatottal, szomorú ugyanis, hogy az eddigi torna kétségkívül legjobb csapataiból egynek már a legjobb nyolc között búcsúzni kell. Persze, ahogy hangzik az öreg klise, ahhoz, hogy a legjobb legyél, le kell győznöd a legjobbat, ez pedig hatványozottan igaz a péntek 18 órakor rajtoló csörtére is. A bukik amúgy teljesen meg vannak lőve, hiszen az oddsok szinte egálra lettek kihozva, bár a továbbjutási szempotból enyhén a La Roját favorizálják.

 

Csapathírek

 

Németország és Spanyolország útja is eddig zökkenőmentes volt, a felek veretlenül érték el a negyeddöntőt. A házigazdának mondjuk becsúszott egy remi, sőt Svájc ellen az utolsó percekig úgy tűnt, hogy az első vereséget is begyűjti. Pénteki ellenfele viszont még 100 százalékos, ám szinte minden fontos mutatóban közel egálra áll - +8-as gólkülönbség, 77-70 kapuralövés, 90 százalék fölötti passzpontosság.

A felállások tekintetében nagy meglepetésre aligha számíthatunk, bár ezt néhány "tét nélküli" meccset leszámítva szinte mindig elmondhattuk az Eb-n. A Nationalelfnél ugyanaz a kezdő léphet pályára, amely a nyitómeccsen 5-1-re legyalulta a skótokat, de a bevált receptet már a márciusi, franciák felett aratott siker óta alkalmazza Julian Nagelsmann. Talán egy pozíció nem tűnik biztosnak, mégpedig a balszélső, ahol nem kizárt, hogy Raum váltja majd ismét Mittelstadtet. Utóbbinak és a Leverkusen újdonsült Bundesliga-bajnokának, Andrichnak is vigyázni kell, mert egy lapra vannak attól, hogy eltiltásra kerüljenek. Az egy meccses kényszerpihenőt letöltő Tah viszont vélhetően Schlotterbecket váltja majd.

Tudtad? Az Európa-bajnokságok történelmében Musiala a második legfiatalabb, aki három gólig jut, egyedül Wayne Rooney előzi.

 

A spanyoloknál is remek elegyet alkotnak a fiatal tehetségek és a harcedzett "öregek". Luis de la Fuente sem az a kísérletező fajta, mondjuk minek is változtatna, ha csapata sorra nyeri a meccseket. A grúzok mondjuk kicsit ráijesztettek a La Roja szimpatizánsaira, hiszen az Eb-debütáns a bombaformában lévő Mr. Öngól találatával 18 perc után előnybe került, ám a vége így is tükörsima 4-1 lett.

[4043979] 2024-07-05 18:00:00 Spanyolország - Németországx

Mire érdemes fogadni?

 

A kontinenstorna két legsikeresebb válogatottja tehát sok szempontból hasonló, de még a H2H-mutatókban is alig van különbség. A németek kilenc, a spanyolok nyolcszor nyertek és kilenc döntetlent játszottak eddig, de érdemes azt is megjegyezni, hogy az utóbbi 7/6 meccsük under 2.5-es eredménnyel zárult.

Tudtad? A legtöbb gólt eddig a németek szerezték az Eb-n (10), ám xG-ben a spanyolok vezetnek egy orrhosszal (8.5 vs 8.4).

 

Érdekes lesz látni, hogy melyik fél engedi inkább át a területet, de az sem kizárható, hogy egy őrült, nyíltsisakos ütközetet kapunk. Az eredmény, illetve a továbbjutás tekintetében ember legyen a talpán, aki megmondja a tutit, mi is inkább a játékos piacokból szemezgettünk. Mivel egy hajszállal inkább a spanyolok felé húzunk, így az alábbi két tippet vesszük ki a Tippmixpro kínálatából.

A Barca 16 éves zsenijétől várunk egy pontos kapuralövést - a technikás szélső eddig 2.8-szor tüzelt átlagban meccsenként az Eb-n, ám első találata továbbra is várat magára. Fogadunk továbbá Neuer védéseire is, mégpedig, hogy legalább négyszer hárít majd a veterán rutinróka Bayern-legenda. A spanyolok Georgia ellen 13 (!) pontos kapuralövést jegyeztek, itt ennek a harmadával is beérnénk, már ha hárítja őket a 38 éves portás...

{"headTitle":"Spanyolország-Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-04 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manuel Neuer védések száma 3.5 felett","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lamine Yamal kaput eltaláló lövések száma - 0.5 felett","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043979] 2024-07-05 18:00:00 Spanyolország - Németországx;

Kezdd 100 ezer forinttal többel a fogadást!

A Tippmixpro az Európa-bajnokság végéig megduplázza a 100 ezer forintos első befizetésedet. Az eddigi legnagyobb bónuszajánlat már csak néhány napig elérhető, így erre a valószínűleg soha vissza nem térő alkalomra most érdemes lecsapni.

Van egy erős tipped a negyeddöntőkre? Fogadd meg most a Tippmixprón a 100 ezer forintos bónuszpénzzel!

 

Kérem a 100 ezer forintos bónuszt!