Wimbledon

Akár komoly bajba is kerülhet a korábbi elődöntős

 • Cesc18

Egy okos tippel próbálunk hasznot húzni Daniil Medvedev soron következő meccséből Wimbledonban.

Pénteken tovább menetelhet a felső ág három nagyágyúja, de azért az ötödik helyen kiemelt Daniil Medvedevre egyáltalán nem vár könnyű menet a tavasz óta ihletett formában ütő Jan-Lennard Struff ellen. 

{"headTitle":"Jan-Lennard Struff - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Struff","odds":"2.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Medvedev","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Ugyan a német fiú idén 0-7-re áll a top 10-es ellenfelekkel szemben és egész karrierje során 53 ilyen jellegű meccséből csak 12-t tudott megnyerni, ám ahogyan a fogadóirodák az oddsszabásúggal éreztetik, Struff egy veszélyes kihívó. Ez egyébként a jubileumi 10-ik Wimbledonja a 34 éves játékosnak, de a harmadik körnél tovább még egyszer sem jutott, sőt Grand Slamről két negyedik kör a legjobb eredménye. Nem tartozik tehát a legnagyobb major-menők közé, de annyira viszont van jó teniszező, hogy megszorongassa akár a Tour legjobbjait is. 

Ahogyan tette azt már Medvedev ellen Wimbledonban, három éve ugyanis éppen összesorsolták őket az első körben. Akkor ugyan az orosz elég magabiztosan kezdett és elvitte az első két szettet, ám utána csak a negyedik játszma rövidítésében tudta lezárni a meccset. Igazából nem volt meglepő, hogy szoros csatát vívtak, miután ugyanabban a füves idényben Struff egyszer már legyőzte Medvedevet, pályafutása egyik legnagyobb sikerét aratva. 

A német jó passzban érkezett idén Londonba és egyelőre mindkét meccsén igazolni tudta a papírformát. Igaz, hogy Marozsán és Zhang egyaránt elvitt egy-egy játszmát, de egyikük sem számított könnyű ellenfélnek. Nem úszta meg egyébként szettveszteség nélkül 'Medve' sem, a 102. helyen rangsorolt Alexandre Muller olyannyira megráncigálta az orosz bajszát, hogy többször labdája volt a 2-0-s (!) vezetéshez. 

Medvedev az idei Grand Slam-szezonban elég sokszor váratlan nagy csatákba bonyolódik. Emlékezhetünk, hogy Melbourne-ben ugyan döntőzött, ám Emil Ruusuvuori ellen 0-2-ről kellett kapaszkodnia. De olyanok ellen bukott már idén játszmát az AO-n és az RG-n, mint Atmane, Borges, Koepfer vagy éppen Machac...

Ezek után nehezen tudunk Medvedevben hinni, hogy ezt a nehéznek ígérkező meccset megoldja szettveszteség nélkül...


Mire fogadjunk?


Sajnos a bukik sem várnak egyszerű meccset, így 40.5-nél húzták meg az over/under line-t, a 3.5 szett felett pedig alig fizet valamit. Amiben látunk fantáziát, hogy Medvedev 20.5-nél több játékot nyer. Ez elég sokféle forgatókönyvnél zöldülhet, akár még az orosz 3-0-s sikerével is, igaz ehhez három tie-break kellene. De bejöhet úgyis, ha négy vagy öt szettben kikap. Egyedül a sima Medve-továbbjutás lenne rossz a tipp szempontjáéból, de erre kevés esélyt látunk. 

{"headTitle":"Jan-Lennard Struff - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Medvedev megnyert játékai 20.5 felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<