EURO 2024

Őrült kombival lennénk milliomosok pénteken

  • varin

A statisztikákat vettük alapul ehhez a fogadáskészítős kombihoz, amely egymilliós profittal kecsegtet.

Finoman szólva sem egyszerű megtippelni a pénteki két negyeddöntőt, hiszen a háromesélyes fogadások legalacsonyabb szorzója a francia győzelem, @2.56-ért. Bármi megtörténhet tehát a két csúcsderbin, de mi azért több cikkben is igyekeztünk körüljárni a legvalószínűbb lehetőségeket. Lássunk most egy kombit, méghozzá a vadállat fajtából.

 

Portugália-Franciaország

Szerkesztőségünk nagyjából egyetértett vele, hogy nem a portugál-francia lesz az év meccse, ne itt várjuk a torna első 3-3-ját. A gallok lehozták az eddigi négy meccsüket akciógól nélkül, míg a portugálok játéka azért még távol van a szenzációstól.

Mindkét félnek akad már 0-0-ja ezen a tornán, és nyilván a tét is hozzájárul ahhoz, hogy a pontos végeredmények piacán ez a második legvalószínűbb kimenetel.

A két csapat utolsó négy meccséből kettő is 0-0-val ért véget, így ez a meccsünkre az egyik tipp. Másik pedig a portugálok szögleteire vonatkozik, akik még a szlovénok elleni hosszabbításban rúgott 4 sarokrúgás nélkül is a legtöbbet átlagolják a tornán. Most is várunk legalább hatot Ronaldóéktól.

 

Spanyolország-Németország

Egy fokkal bizakodóbbak lehetünk a spanyol-német kapcsán, hiszen ezeknél a csapatoknál jobban láthattuk, mire is képesek a pálya első harmadában.

Elviekben ez a meccs inkább a gólokról szól majd, mintsem a lapokról ráadásul Anthony Taylor eddig csupán 3 lapot osztott ki a két Eb-meccsén. Mindkét csapat szerencsénkre inkább játssza a futballt, mintsem rombolja azt, ezt pedig az egymás elleni meccseiken is szoktuk látni: az utolsó három találkozón mindössze 6 sárga volt.

Németország a tornán  5, Spanyolország pedig 6 figyelmeztetésnél tart, így a tippünk az, hogy csak gólokból lesz legalább 4, lapokból pedig még 3 sem...

 

A két fogadáskészítővel összetákolt kombink tehát egy masszív 247-szeres szorzóval bír, amelyet mindössze 10€-val, vagyis körülbelül 4000 forinttal kell csupán megjátszani az áhított egymilliós nyereményhez.

Persze ez az aprócska tét aligha esik majd nehezünkre, ha igénybe vesszük a Tippmixpro limitált ideig elérhető, akár 100 ezer forint értékű első befizetési bónuszát.

 

Kattints és játszd meg a kombit!