EURO 2024

Tényleg szép játékot hoz majd a német-spanyol?

  • Cipolla

Óriási meccsnek ígérkezik az első negyeddöntő, de kérdés, hogy a nagy tét mennyire nyomja rá a bélyegét a találkozóra.

A torna egyik legjobban várt meccse a Németország-Spanyolország, amely felvezetőjében már boncolgattuk az esélyeket. Most megvizsgáltuk a speciális piacokat, ahol a szabálytalanságok piacán érdekes tippre bukkantunk.

A Tippmixpro nagyon széles kínálattal várja a fogadókat, így már meg sem lepődünk, hogy fogadhatunk a csapatok által elkövetett szabálytalanságainak számára is. 

 

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

A spanyolok eddig 17, 14, 15 és 11 szabálytalanságot követtek el a meccseiken, az utóbbi kettőt viszont ki is vehetjük a képből, hiszen az albánok ellen a B-csapat játszott, míg a georgiaiak nem voltak egy szinten a hispánokkal. Az első két meccs viszont jó kiindulási pont a mai találkozó előtt, hiszen a horvátok és az olaszok is kemény meccsre kényszerítették Moratáékat.

Ráadásul eddig minden rivális ellen több szabálytalansággal bír Spanyolország, mint az aktuális ellenfele.

A német válogatottat sem kell félteni, ők 15,12,12 és 7 faultnál járnak ezen a tornán. A dánok ellen tehát meglepően kevés hibával tudták lehozni a találkozót, de a spanyolok letámadása azért alighanem őket is jobban megzavarhatja majd.

A tippünknek tehát ez az alapja, hogy mind a két csapat hajlandó lehet többet faultolni egy ekkora téttel bíró meccsen, főleg, hogy mindkettő szereti irányítani a játékot, így a magasabban meghúzott védelmi vonalak szintén segíthetnek a tippnek.

A spanyolok 13 faultjára kapunk egy duplázós szorzót, amit a fentiek tükrében megérhet egy próbát, de a németek esetén a 12 szabálytalanságra még ennél is jobb szorzót kapunk. Sajnos fogadásépítővel nem tudjuk a két tippet eltolt határon kombinálni, de a spanyolok mellett kitartunk, hogy lehozzák a határukat péntek este.

{"headTitle":"Németország - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország szabálytalanságok száma: 12.5 felett","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}