Wimbledon

Ennél jobb tippet nem tudunk Djokovics szombati meccsére

 • Cesc18

A szerb legenda Melbourne-ben megszenvedett az ausztrál ellen, vajon Wimbledonban könnyebb dolga lesz?

Szombaton folytatódnak a wimbledoni tenisztorna küzdelmei, a center pálya esti mérkőzésén pedig a hétszeres bajnok Novak Djokovicsot, illetve a világranglista 47. helyén jegyzett Alexei Popyrint szólítják majd a küzdőtérre. 

{"headTitle":"Alexei Popyrin - Novak Djokovics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Popyrin","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Djokovics","odds":"1.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A szerb legenda elég baráti sorsolást kapott, hiszen az első körben a selejtezős Vit Kopriva, míg a második kanyarban a szabad kártyás Jacob Fearnley volt az ellenfele. A térdműtét után pont jól jött Djokovicsnak, hogy két ilyen meccsen tesztelhette a testét.

Kopriva ellen még óvatosabb volt, de így is hatalmas verést osztott ki a cseh fiúnak, a 22 éves brit viszont 0-2 után meglehetősen jól játszott és kis híján elvitte döntő szettig a találkozót. Nyilván azért az jelent valamit Djokovics formáját illetően, hogy egy top 200-on kívüli ellen ennyire megszenvedett... 

Bár a folytatásban a szerbre még mindig nem kiemelt ellenfél vár, de azért papíron Popyrin keményebb tesztnek ígérkezik, mint Kopriva vagy Fearnley voltak. 

Mondjuk az ausztrál nem éppen egy füves pályás klasszis, Wimbledonban konkrétan először sikerült a harmadik körbe jutnia és ehhez is kellett egy jókora szerencse a sorsolásnál, hiszen két dél-amerikai teniszezőt vert meg, akiknek azért messze nem ezen a borításon a legjobbak. 

Amiből Popyrin igazán erőt meríthet, az az év eleji csörtéjük Melbourne-ben. Akkor a második körben randevúztak és az ausztrál az elveszített első játszma után ki tudott egyenlíteni, a harmadikban pedig négy szettlabdája is volt a 2-1-es vezetéshez. Végül egyiket sem tudta kihasználni és Djokovics 3-1-gyel ment tovább. 

Nyilván az Ausztrál Openen Popyrin a hazai közönség energiájából rengeteget merített, ez most Wimbledonban nem lesz meg, ugyanakkor már tudja, hogy képes lehet megszorongatni a 37 éves legendát. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Nehéz terep Djokovics meccsei, mert egyértelműen sebezhető ebben a szezonban, volt jó néhány váratlan veresége és szoros csatája. Utóbbiak közé tartozik a melbourne-i csörtéjük is, ott sem nagyon lehetett arra számítani, hogy Popyrin ellen ennyire megszenved. Látva a szerb idényét, Wimbledonban ez viszont már kevésbé lenne meglepő. Igazából, ha olyan ellenfél áll a háló másik oldalán, aki tökös és mer játszani a szerb ellen, akkor Djokovicsban már nem nagyon van benne a sima győzelem. Azért idén nem sok olyan meccse volt a legendának, amikor tükörsimán nyerni tudott. 

Bízunk benne, hogy Popyrin minimum szorossá tuja tenni ezt a meccset, igazából egy nagy első szerva van a kezében, amit ha nagy százalékban beüt, akkor az még frusztrálni is tudja Djokovicsot. Ha viszont hamar megtöri az ausztrált, akkor gondba kerülhet a +5.5-ös hendikepünk. Meglátjuk, ennél jobb tippet nem tudunk erre a meccsre...

{"headTitle":"Alexei Popyrin - Novak Djokovics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Popyrin +5.5 játék hendikep","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<