EURO 2024

Benne van még egy török csoda vagy jön egy újabb holland gála?

  • varin

Már az UEFA is beleszállt a törökökbe, akik egy újabb csodára készülnek az Európa-bajnokságon.

A nyolcaddöntők legnagyobb (talán egyetlen igazi) meglepetését a török válogatott szolgáltatta, mely 2-1-gyel kiverte az Eb egyik titkos favoritjának tartott osztrákokat. Vincenzo Montella csapatának feladata most még eggyel nehezebb lesz, hiszen az eddig igen meggyőző, és a nyolcaddöntők alatt is kiváló futballt bemutató hollandok jönnek szembe.

4043981

Talán a mérkőzés egyik legfontosabb aspektusa a török hiányzók körül forog, hiszen Hakan Calhanoglu és Samet Akaydin letöltötték eltiltásukat, viszont Orkun Kikcu és Ismail Yuksek kisárgázták magukat az osztrákok ellen. További lényeges szempont, hogy

Mehdi Demiralt, az osztrákok ellen duplázó hátvédet az UEFA 2 meccsre eltiltotta egy kézmozdulat miatt, amellyel egy terrorszervezetet támogatott.

Az UEFA állásfoglalása egyértelmű: a pályán nincs helye politikának, így Demiral legközelebb csak az Eb-döntőben játszhatna.

Montella tehát visszatérhet az Eb elején látott Bardakci-Akaydin kettőshöz, míg Calhanoglu visszatérésével a fazonszabász kerülhet vissza a kezdőbe.

[4043981] 2024-07-06 21:00:00 Hollandia - Törökországx

De Ausztria legyőzése alighanem kötelező házi feladat ahhoz képest, ami most Hollandia ellen vár a törökökre, hiszen a Tulipánosok teljesítménye Románia ellen eléggé demonstratív volt; Gakpóék lazán rúgtak egy hármast, ez volt talán a legsimább nyolcaddöntő az összes közül.

A helyzet itt pedig egyszerű, Ronald Koemannak se sérültje, se eltiltottja, így kedvenc kezdőjét küldheti gyepre, ha pedig akadozna a gépezet, még mindig bevetésre vár a románok ellen duplázó Donyell Malen.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


A végletek csatája

Már csak abból a szempontból is érdekes meccs vár ránk, hogy az Eb egyik legsportszerűbb csapata játszik az egyik legsportszerűtlenebbel, hiszen a törökök meccsenként 4,5 sárgát átlagolnak, míg a hollandok 1-et. Nem is csoda, hogy a Tippmixprónál -1-es hendikepet kapunk a törökökre.

Tippünk azonban nem erre a piacra, hanem a gólokra vonatkozik. A hollandok kreatív támadójátéka hatalmas szintlépés ahhoz képest, amit eddig láthattak a törökök, maximum a portugálokét lehet ehhez hasonlítani.

Nem is gondoljuk, hogy kibírják ezt Arda Gülerék, és lehet ez egy sima negyeddöntő. A 2021-es Eb-selejtezőn láthattunk egy 6-1-et és egy 4-2-t, és bizony most is benne van a pakliban, hogy sok gól esik, viszont inkább holland győzelemmel, mintsem meglepetéssel.

{"headTitle":"Hollandia-Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia 1,5 gól felett","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hollandia nyer + 1.5 gól felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043981] 2024-07-06 21:00:00 Hollandia - Törökországx;