EURO 2024

Ilyen szorzón már az angol továbbjutás is megér egy patront!?

Bár nem láttunk szép focit eddig az angoloktól, ezt a tippet nehéz otthagyni a svájciak ellen.

Az alsó ágon elvileg Angliának kötelező lenne a döntőbe jutás, hiszen Gareth Southgate csapata jóval magasabb szintet képvisel, mint a svájci, török, holland hármas, persze ezt a pályán is be kellene bizonyítani.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


 

Az biztos, hogy ha nem jut döntőbe Anglia, Southgate távozik, így potenciálisan az utolsó meccsére készülhet a szövetségi kapitány, ha Svájc ellen rontanak a Háromoroszlánosok. Az eddig látottak alapján nem véletlenül várnak szoros meccset a bukmékerek, de ha a kezdőkön végigmegyünk, egyértelműen erősebb csapat az angol, így csak rajtuk múlik, hogy összerakják-e végre a játékukat.

Tippmixpro oddsrakétája segítségével pedig triplázó szorzót kapunk akkor, ha továbbjutnak az angolok és legalább két gól születik a rendes játékidőben.

Nem tetszik eddig amit az angoloktól láttunk, de óriási a potenciál ebben a csapatban továbbra is. Jude Bellingham pedig megúszta az eltiltást, így a legerősebb angol tizenegyet láthatjuk a pályán.

A svájciak eddig a torna egyik meglepetéscsapata, sajnos mi is jól tudjuk, hogy mennyire veszélyesek tudnak lenni. Az olaszok ellen magabiztosan játszottak, így egy gólra benevezhetnek az angolok ellen is akár, de mindent egybevetve azért továbbra is jobb esélyekkel fut neki Anglia ennek a párharcnak.

Triplázó szorzóért cserébe tehát ez lehet a mai Oddsrakéta, ami még úgy is lejöhet, ha az előzetesünkben inkább a svájciakban láttuk az értéket. Mondani sem kell, egy ekkora oddsemelés esetén az érték is változik, így látunk lehetőséget ebben a mai rakétában.

{"headTitle":"Svájc - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia jut tovább + legalább 2 gól lesz a rendes játékidőben","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}