Copa América

Merjünk a brazilok kiesésére fogadni? - tippek a negyeddöntőkre

  • varin

Vinícius ostoba eltiltása miatt nehéz helyzetből indul Brazília az Uruguay elleni negyeddöntőben.

A Real Madrid csillaga már a Kolumbia elleni meccs 7. percében elintézte magának, hogy ne kelljen játszania a negyeddöntőben, amely nem kizárt, hogy a torna végét is jelenti számára. Uruguay ugyanis nem számít masszív underdognak a botladozó Selecao ellen, így egy remek kis 90 percre van kilátás. A felső ágon egyébként Argentína-Kanada elődöntőt rendeznek, nem kis differencia, hogy az alsó ágon Kolumbia-Brazília lenne a papírforma, de ehhez Uruguaynak is lesz néhány szava. Cikkünkben azért kitérünk röviden a Kolumbia-Panama csörtére is...

4407871

4407870

Kolumbia-Panama

A péntek hajnali Argentína-Ecuadort úgy vezettük fel, hogy nincs sok érvünk az egyenlítői csapat mellett, ám majdnem megtréfálták Messiéket (és minket is) Valenciáék. Valami hasonló a helyzet a harmadik negyeddöntőben is, hiszen Kolumbia szorzója rendkívül alacsony, amely persze az extrém hosszú veretlenségi szériának köszönhető. A Kávétermesztők jogosan számítanak a Copa egyik esélyesének, a csoportgyőzelem pedig expressz jegyet biztosíthat számukra a legjobb négy közé.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Nem szeretnénk persze leírni Panamát, de azért a közép-amerikai csapat igen szerény képességű, legalábbis Kolumbiához képest. Az első körben nagyon sima vereséget szenvedett Uruguaytól, és bár USA legyőzése kalapemelést érdemel, azért így is nagy a szakadék a két csapat között.

Itt azzal a tippel próbálkozunk, ami ezen a Copán már két meccsen is nyert, ez pedig James Rodríguez gólpassza. Kolumbia akár 3-4 gólt is lőhet itt, ebből pedig a tabella ezen oszlopát vezető rutinos támadó kiveheti a részét egy assziszttal - közel 3-szoros oddsot szállítva nekünk.

{"headTitle":"Kolumbia-Panama","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-07 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"James Rodríguez gólpasszt ad","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Uruguay-Brazília

9-1-es gólkülönbség az egyik, gyengélkedő csapat, hiányzó sztárral a másik oldalon, mégis a dél-amerikai csata favoritja az oddsok alapján a Selecao. Élünk azonban a gyanúval, hogy ez már tényleg csak a névnek szól, hiszen Brazília nem szolgált rá erre a favorizálásra. Kolumbia ellen Viníciusék 7 lövéssel és 0.22-es xG-mutatóval zártak, Jamesék kvázi lefocizták a brazilokat.

És ha már gyatra támadójáték, ne felejtsük el, Dorival Júniornak újra kell kevernie a pakliját, hiszen Vinícius nem léphet pályára, így könnyen lehet, hogy egy 4-2-3-1-es formációt választ majd a tréner, Rodrygóval az ék pozíciójában.

"Mindenkinek meg kell érteni, hogy a fejlődés nem egy rövid folyamat, senki nem lép 1-ről az 5-re a 2-es kihagyása nélkül. Lesznek meccseink, amelyek jól sikerülnek (Paraguay) és lesznek, amelyek kevésbé (Kolumbia).

Sajnos sok nehézséggel küzdünk, Neymar személyében már elveszítettünk korábban is egy kulcsjátékost, most pedig Vinícius nélkül kell pályára lépnünk. Bízom azonban a fiúkban, megvan a minőség ebben a csapatban, csak kérek egy kis türelmet" - kereste a kifogásokat a mester...

Türelem viszont már rég nincs, hiszen egy ilyen szintű válogatott esetében nem elfogadható, hogy az utolsó 12 tétmeccséből csak 4-et tud megnyerni

Noha a két csapat októberi vb-selejtezője előtt a brazilok egy 7-5-0-s szériában voltak az uruk ellen, ez Montevideóban megtört, és most sem lenne bombameglepetés Nunezék sikere.

A helyzet egyszerű: nálunk ennek a meccsnek a favoritja az uruguayi csapat, márpedig lassan 3 körüli oddson fogadhatunk az underdogra. Mi ide egy fogadáskészítős tippet ajánlunk, az 1x-et fűszerezzük minimum két brazil lappal.

{"headTitle":"Uruguay-Brazília","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-07 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1x + Brazília 1.5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}