Copa América

Hibás oddsra bukkantunk, hatalmas érték van ebben a tippben!

  • varin

Az oddsok alapján lefutott a végső győztes, de azért mi még nem vennénk mérget a címvédésre.

Az Európa-bajnoksággal együtt Észak-Amerikában is kialakultak az elődöntők, Argentína-Kanada és Uruguay-Kolumbia meccseket vívnak majd a fináléért. A helyzet egyszerű, az oddsok alapján az Albiceleste kvázi az ellenfelét várja, amely az oddsok alapján inkább talán a Celeste lehet, de a lassan 30 meccse veretlen Kávétermesztőket botorság lenne leírni.

{"headTitle":"Kik jutnak a döntőbe?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kanada","odds":"4.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Uruguay","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Argentína és Kanada is büntetőkkel vette az akadályt a legjobb 8 között, amely előbbi számára meglepetés, utóbbi viszont nagyon boldog lehet ezzel az eredménnyel. A Juharlevelesek nem számítottak favoritnak Venezuela ellen, ám a szétlövés végül nekik kedvezett, így története első Copáján máris az éremért játszhat majd.

A két együttes már találkozott az idei tornán, a nyitómeccset az argentinok nyerték 2-0-ra, de Kanada sem nyújtott rossz teljesítményt, a 10 lövési kísérletük és az 1.00-s xG is azt mutatja, nincsenek megijedve Daviesék a favorittól. Az esélyek azért így is egyértelműek, Kanada továbbjutása közel 5-szörös pénzt érne.

A másik ágon már érdekesebb a helyzet, no nem az, hogy Kolumbia 5-0-ra semmisítette meg Panamát. Jamesék - többek között éppen az ő két gólpasszával - esélyt sem adtak közép-amerikai ellenfelüknek, 27 meccsesre nyújtva ezzel a veretlenségi szériát.

Vinícius butasága Brazília Copájába került - Fotó: Deposit

Kiesett azonban Brazília, amely 0-0 után elvesztette szétlövéseket Uruguay ellen. A szégyenteljes szereplésnek alighanem meglesz a következménye, ilyen kudarcot nem mindig él túl egy edző a kispadon.

Nagy meccsnek ígérkezik viszont az Uruguay-Kolumbia, amely szinte teljesen háromesélyes, ráadásul a két csapat utolsó öt meccséből négy egyaránt döntetlennel ért véget. Egy biztos, ha döntőbe jutnak az argentinok, egy pokolian jó formában lévő, önbizalomtól duzzadó, közel tökéletes Copát produkáló ellenfélre számíthatnak.

 

Hibás oddsot találtunk a Copán - siess vele!

 

Továbbra is Argentína a biztos befutó

Bár Lionel Messi kihagyott büntetőjénél már esélyesebb lehetett a kiesésre Argentína, mint a továbbjutásra, végül Scaloni fiai megoldották a feladatot, így pedig nem kizárt, hogy a címvédő letudta a legnehezebb mérkőzését. Az ismételt siker már bőven 2 alatt fizetne, ami viszont különös, az Kolumbia magas szorzója az urukéhoz képest. A listát természetesen Kanada zárja, a 25-szörös szorzó pedig maximum csak azért elgondolkodtató, mert Argentína ellen sincs 5-szörös odds a továbbjutás, és alighanem a döntőben is alacsonyabb számot kapnánk ennél.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a Copa Américát?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Uruguay","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"4.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kanada","odds":"25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}