Wimbledon

Ezt a megemelt szorzót nyugodtan behúzhatjuk Sinnerre

A világelső söpréssel mehet tovább a negyeddöntőbe, ez pedig duplázó felett fizet a Tippmixpro-nál.

Európa-bajnoki meccs híján ismét Wimbledon került főszerepbe a Tippmixpro-nál, legalább is az Oddsrakétát illetően. Partnerirodánk újfent a világelső Jannik Sinnerre kínál egy megemelt szorzót, aki ezúttal a 14. kiemelt Ben Sheltonnal néz majd farkasszemet. 

Egy rakétát már kaptunk Sinnerre, akkor 0.72 tizeddel magasabb oddson fogadhatunk arra, hogy az olasz 3-0-ra legyőzi korábbi döntős honfitársát. Jó kis ajánlat volt ez partnerirodánktól, de Sinner 2-0 után a harmadik játszmát elveszítette. Most ismét arra fogadhatunk jobb szorzón, hogy söpréssel megy tovább a világelső. Egészen pontosan 1.72 helyett 2.10-ért tehetjük a 3-0-s sikerét.

Ez lenne a papírforma, no nem feltétlenül azért, mert Shelton ügyetlen teniszező lenne, de az amerikai a korábbi mindhárom körben öt szettben tudta csak kiharcolni a továbbjutást, így mind fizikálisan, mind mentálisan nagyon kemény első héten van túl, ami után már nem feltétlenül lehet benne egy Sinner elleni bravúr. 

{"headTitle":"Jannik Sinner - Ben Shelton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-07 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner 3-0","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<