EURO 2024

Már nem Anglia az Eb favoritja

  • Cipolla

Kialakult a 2024-es Eb-n az elődöntők párosítása, két nehezen jósolható párharc vár ránk.

Szombaton Anglia és Hollandia is kvalifikálta magát az Európa-bajnokság elődöntőjébe, így szerda este egymás között meccselheti le a döntőbe jutást a két nemzet. Az angolok továbbra is nagyon gyenge produkciót tesznek le az asztalra, a hollandok pedig hiába kerültek a legkönnyebb negyedbe, a törökök ellen rendesen megszenvedett Koeman csapata.

Az elődöntő mezőnyét látva azonban már nincs gyenge ország, noha az angolok és a franciák jelenléte garanciának tűnik arra, hogy rendkívül óvatos meccsekre van kilátás. A spanyol-francia találkozó esélyeinél a bukmékerek enyhén a hispánokat favorizálják, de a szorzók alapján természetesen nem sokkolná őket az esetleges francia továbbjutás sem.

 

A negyeddöntők előtt még Anglia volt a torna favoritja a szorzók alapján, de ezt sokkal inkább a könnyebb ágnak köszönhette, mintsem a mutatott teljesítménynek. Mostanra "eltűnt" a könnyű ág, így Anglia is visszacsúszott a második helyre a szorzók alapján.

Mindez azt is jelenti, hogy minimálisan esélyesebb csak a bukmékereknél Anglia Hollandia ellen, ugyanis szinte teljesen kiegyenlített párharcnak ígérkezik a második elődöntő is. Anglia jelenleg 1.80-as szorzón fogadható, míg Hollandia 2.05-ért, ami még minimálisan szorosabb meccsnek is ígérkezik, mint a másik ág elődöntője.

{"headTitle":"Hollandia - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia jut tovább","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Anglia jut tovább","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Két nehezen jósolható elődöntő ellenére hamarosan eldől, hogy ki nyeri a tornát, aminek az új favoritja Spanyolország lett. Természetesen itt is minimális különbség látható csak a négy állva maradt ország között, hiszen a harmadik helyen rangsorolt Franciaország 3.85-ös szorzóval várja a folytatást. Hollandiát írták le leginkább a bukmékerek, hiszen hiába a szoros elődöntő, 5.60-as szorzóval fogadható a végső győzelme, tehát a döntőben masszív underdog lenne jelen állás szerint az Oranje.

{"headTitle":"Ki nyeri az Eb-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Anglia","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"5.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Nálad ki lesz a befutó? Szavazz az Eb győztesre!

 

Ki nyeri a 2024-es Eb-t?x;