Norvégi foci

Duplázós tippünk van az Eb árnyékában

  • Tomihmv

Ha unod már az Eb-re való fogadást, akkor, íme egy tipp Norvégiából!

Egy pár napig nem rendeznek az Európa-bajnokságon mérkőzést, legközelebb kedden kerül sor az első elődöntőre. Ugyanakkor a futballvilág nem pihen, főleg nem a skandináv országokban, Norvégiában például a 13. forduló kerül terítékre vasárnap és hétfőn.

A hétvége utolsó napján hat Eliteserien találkozót is rendeznek, melyek közül mostani írásunkban a Molde-Lilleström csatával foglalkozunk, amely ütközetnek a hazaiak az esélyesei, a Tippmixpro ugyanis 1.47-szeres pénzt kínál rájuk háromesélyben...


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Csapathírek

Jól indította idei szezonját a Molde, majd jött egy kis visszaesés, de most úgy fest, hogy ismét rálépett a helyes ösvényre. A kisebb nyári szünet előtt ugyanis a Sarpsborg elleni zakót követően 3-1-re nyert a második Brann Bergen otthonában, majd jött az ötödik Viking elleni hazai 2-2, míg a visszatérést követően a Tromsönél győzött 2-0-ra.

A megszerzett hét pontnak köszönhetően pedig a hazaiak felkapaszkodtak a dobogó legalsó fokára, hátrányuk a Brann mögött négy pont (de a második eggyel több meccset vívott meg), míg az éllovas Bodő/Glimttől hat egységre vannak. Ugyanakkor az előbb említett két csapat egymás ellen csatázik vasárnap, avagy győzelme esetén a Molde közelebb zárkózhat az első két helyhez, amelyek ugye Bajnokok Ligája-selejtezős indulást érnek...

Jó hír a csapat szimpatizánsainak számára, hogy a hírek szerint se eltiltottja, sem sérültje sincs a kék-fehéreknek.

[4385566] 2024-07-07 17:00:00 Molde - Lillestroemx

A Lilleström összességében nem startolt rosszul idén, azonban voltak arcpirító vereségei, elég a Bodö/Glimt elleni 0-5-re gondolni. Az utóbbi időkben viszont úgy fest, hogy összeszedték magukat a vendégek, hiszen a pauza előtt 2-1-re nyertek a Tromsönél, míg múlt héten szintén ugyanilyen arányban nyomták le otthon a KFUM Oslo alakulatát.

A Lilleström tehát mondhatni hozott két kötelezőt, aminek köszönhetően a hetedik helyre ugrott fel. A jó formát ugyanakkor némileg beárnyékolja, hogy akár öt hiányzója is lehet a sárga-feketéknek, igaz, Rangers, Roseth, Bolly, Charles és Solberg is már egy ideje maródi...

 

Mire érdemes fogadni?

A felek legutóbb a tavalyi szezonban néztek farkasszemet, s akkor az éppen aktuálisan hazai pályán játszó gárda nyert. A Lilleström 2-1, míg a Molde 4-0 arányban, s utóbbi találkozót vívták meg később, méghozzá november közepén.

Habár mindkét fél jó passzban van, nem vitás, hogy a Molde képvisel magasabb játékerőt, s játszhat ugye hazai pályán, arról nem is beszélve, hogy az előtte álló gárdák egymással meccselnek, így siker esetén komolyat léphetnek előre a kék-fehérek, ami extra motivációt jelenthet számukra vasárnap.

Mindezek tükrében pedig úgy véljük, hogy nem is hibáznak, sőt akár többgólos sikert is arathatnak. Így pedig -1,25-ös ázsiai hendikeppel, közel duplázós szorzón rájuk fogadunk, amely tipp ugye az esetben veszítene teljesen, ha a hazaiak nem tudnának győzni.

{"headTitle":"Molde - Lilleström","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-07 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Molde -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4385566] 2024-07-07 17:00:00 Molde - Lillestroemx;