Wimbledon

Van logika ebben az 5.66-os oddsban Alcaraz meccsén

 • Cesc18

A nyolcaddöntőben is túlórázhat a címvédő, ezúttal egy francia ellen.

Vasárnap a felső ág nyolcaddöntős összecsapásaival folytatódnak a wimbledoni küzdelmek. A játéknap legnagyobb kérdése, hogy vajon folytatja menetelését a három nagyágyú? Egyelőre a világelső Jannik Sinner, a címvédő Carlos Alcaraz és a tavalyi elődöntős Daniil Medvedev sem hibázott, ugyanakkor egyre nehezebb mérkőzések jönnek.

Az oroszra kifejezetten kemény csata vár Grigor Dimitrov ellen, de Alcaraznak is meggyűlhet a baja Ugo Humberttel. Talán Sinnernek van a legkevésbé félnivalója a három ötszettest maga mögött tudó Ben Shelton ellen. Mondjuk időnként váratlan helyről jöhet komoly ellenállás, erről éppen a címvédő tudna mesélni, aki az előző körben 1-2-ről kényszerült fordítani Frances Tiafoe ellen. Persze ismerjük 'Big Foe' képességeit, de az idei szezonja alapján nem feltétlenül volt benne a pakliban, hogy ilyen szinten ráijesszen a spanyolra. 

Alcaraz tie-breakben tudott egyenlíteni, majd a döntő játszma már formalitás volt, ezzel pedig 12-1-re módosította az ötszettes rekordját. 

Soha nem könnyű címvédőként játszani egy Grand Slamen, különösen nem ennyire fiatalon, mint Alcaraz, de a 3. kiemelt egyelőre szépen állja a sarat. 

Mint már említettük, a 16 között Humbert lesz az ellenfele, aki 2019 után tudott ismét ilyen magasságokba jutni Wimbledonban. A franciák elég jó első hetet raktak össze, hiszen három játékossal is képviseltetik magukat a nyolcaddöntőben. 16. kiemeltként Humbert itt léte a legkevésbé meglepő, bár a 26 éves játékosnak sokszor éppen a kötelezők megoldásával gyűlik meg leginkább a gondja, főleg a Grand Slameken. Amilyen tehetséges, két major-nyolcaddöntőnél már jóval többet kellett volna tudnia felmutatni...

A top 10-es ellenfelekkel szemben viszont 26-ból 12 győzelmet jegyez, ami parádés statisztika. 

Nem egy veszélytelen ellenfél tehát a francia, bár tegyük hozzá, hogy Grand Slamen csak Casper Ruudot tudta eddig legyőzni a top 10-esek közül, éppen Wimbledonban, ahol a norvég a leggyengébb. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Alcaraz szokás szerint komoly energiákkal játszik, de azért nem lehet azt mondani, hogy agyon dominálta volna eddig az ellenfeleit. A Tiafoe elleni ötszettest más említettük, előtte pedig bár kétszer 3-0-ra nyert, azonban Vukicnak és Lajalnak is meg volt a lehetőségei, hogy túlóráztassák a címvédőt.

Humbertnek igazán jó és veszélyes tenisze van füvön, a balkezes szerváival pedig nehéz mit kezdeni, ha jó százalékban behozza az elsőket. Sokszor csalódtunk viszont már a franciában, ám most mégis úgy gondoljuk, hogy underdogként, a címvédő ellen olyannyira nincs vesztenivalója, hogy el tudja majd engedni a kezét és legalább szorossá teszi ezt a nyolcaddöntőt. 

A kedvenc tippünk ide a 35.5 játék felett, de mivel Alcaraz eddig az első szettekben elég sebezhető volt, így megrizikózzuk, hogy Humberté lesz a nyitójátszma, de végül a címvédő megy tovább. 

{"headTitle":"Ugo Humbert - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-07 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 35.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Dupla eredmény: 1. szett Humbert / vége Alcaraz","odds":"5.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<