Wimbledon

Brutális szervacsatát hozhat a Djokovicsék előtti meccs

 • Cesc18

A játéknap amerikai-német csörtéje akár maratoni hosszúságúra is nyúlhat, ha úgy szerválnak, mint eddig.

Hétfőn az alsó ág nyolcaddöntős összecsapásaival folytatódnak a wimbledoni küzdelmek, a játéknap egyik legizgalmasabb meccsét pedig Taylor Fritz és Alexander Zverev vívhatják, méghozzá a center pálya publikuma előtt. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-08 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fritz","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Zverev","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kicsit felborult a tábla, hiszen fent a Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev trió elég komoly erőt képvisel, lent viszont Novak Djokovics a legnagyobb név, ám látva a szerb legenda formáját, közel sem biztos, hogy erről az ágról nem valaki más jut majd döntőbe. Lehet ez a játékos Fritz vagy Zverev is, szóval ennek a nyolcaddöntős meccsüknek elég komoly tétje van, ugyanis bátran tekinthetnek egészen a hétvégéig. 

Korábban Wimbledonban még egyikük sem került a döntő közelébe, Fritznek ugyan két éve jó lehetősége volt Rafa Nadalt legyőzni a negyeddöntőben, ám az amerikai még egy sérült ellenfél ellen sem tudta megugrani a szintet. Zverev még negyeddöntőig sem jutott, két elveszített nyolcaddöntő az eddigi legjobb eredménye Londonból. 

A német az első héten nagy magabiztossággal igazolta a papírformát, hiszen szettveszteség nélkül vette az akadályokat. Fritz egy játszmát már veszített, de összességében egy pillanatig sem forgott veszélyben a kiesése. Mindkét játékosnak tehát messze ez lesz a legkomolyabb tesztje a tornán. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Hogy milyen szoros meccset várnak a fogadóirodák, arról beszédes, hogy az over/under line-t 43.5 játéknál húzták meg. Tény, hogy nem várható egy egyoldalú meccs. Füvön nagyon-nagyon hasonló erőt képviselnek és még a játékukban sincs óriási különbség, hiszen alapvetően a nagy első szervára építenek. 

Korábbi években kétszer is összefutottak már Wimbledonban, még 2018-ban Fritz 2-1-re vezetett, de végül Zverev beforgatta és ötben nyert, míg 2021-ben 1-0-ra ment az amerikai, annak pedig 3-1-es német siker lett a vége. 

A két meccsen lejátszottak viszont 95 játékot, szóval érthető a magas line a bukiktól...

Fritznek várhatóan a legnagyobb kihívást Zverev brékelése jelenti majd, ugyanis a német 41-ből 41 szervagémet lehozott a tornán és az előző két körben már bréklabdát sem engedett. Fritz sem áll rosszul ilyen szempontból, neki egy megingása volt eddig, ám a 49-ből 48 sikeresen lehozott adogatójáték szintén parádés. 

Nem is bízunk másban, mint a tie-breakekben. Minimum kettőért 1.72-es, míg háromért 4.25-ös oddsot kapunk, de megrizikózzuk az első szettben is már. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-08 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma 1.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Tie-breakek száma 2.5 felett","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<