Nemzetközi foci

Folytatódik a hihetetlen széria? - masszív kombit pakolhatunk az Eb-n és a Copán

  • varin

A négyből három elődöntő szinte megtippelhetetlen. Jöhet ez a 27-szoros odds?

Véget értek a negyeddöntők Észak-Amerikában és Európában, kialakult az Uruguay-Kolumbia, Argentína-Kanada, Spanyolország-Franciaország és Hollandia-Anglia elődöntők. A legjobb 8 között rendezett összesen 8 meccsből nem hiányzott a dráma, hiszen egyedül Kolumbia tudott simázni, így hat meccs is hosszabbításba, öt pedig büntetőpárbajba torkollott.

A ráadás perceiben egyedül Spanyolország tudta a maga javára fordítani a mérkőzést, két meccs 0-0, három pedig 1-1-es végeredményt követően ért véget szétlövéssel.

Megérkeztek tehát az óvatos döntetlenek, amelynek különösebb előszele azért nem volt, hiszen az Eb-n eddig 44 meccsből 18, míg a Copán 24-ből 5 találkozó ért véget remivel.

Soha korábban nem volt olyan Eb, ahol 3 negyeddöntő is döntetlenre végződött, míg Copán 2019-ben, 2011-ben és 1995-ben is előfordult ilyen.

Jönnek tehát az elődöntők, magyar idő szerint kedden este és csütörtök hajnal között és a Copa bronzmérkőzésével együtt már csak 7 találkozó vár ránk.

Az esélyekről már több cikkben is írtunk (itt találod az EB, itt pedig a Copa szorzóit), és bizony a helyzet igencsak egyértelmű: a négy meccsből egyedül az Argentína-Kanada tűnik papírformának.

{"headTitle":"Döntetlen kombi a negyeddöntőkre","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 135,20","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_368905","events":[{"eventTitle":"Spanyolország-Franciaország: Döntetlen","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hollandia-Anglia: Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Argentína-Kanada: Döntetlen","odds":"4.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Uruguay-Kolumbia: Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Erre a szelóra a Tippmixprótól az Oddspiramisnak köszönhetően még egy kis extra emelést is kapunk, habár azért bátor gondolat, hogy mind a négy meccsen túlóráznak a csapatok.

Az Eb-n egyébként nem lenne idegen, hiszen 2021-ben az utolsó három meccs mind remire végződött, míg Copán ez sosem fordult még elő, még a döntetlen sem túl gyakori eredmény a négy között.

Az argentinok meccsét kihagyva egyébként közel 27-szeres pénzt fizetne a maradék három remi, ami azért már meggondolandó szelvény lehet.

tippmixpro