EURO 2024

Két nyerő után, az elődöntőkre is összeraktunk egy kombit

  • Cipolla

A nyolcad- és a negyeddöntő során is lejött a kombink, így az elődöntőben is összeraktunk egy közel duplázós tippsort.

Három mérkőzés maradt az idei Európa-bajnokságból, ahova négy topcsapat jutott be, így a komoly meglepetések elmaradtak a tornán. A mutatott játék több elődöntős nemzetnél is hagy kívánnivalót maga után, de a szövetségi kapitányok munkáját az eredményeik minősítik, így nem meglepő, hogy sokan a biztonsági játék felé mennek el.

Az elődöntőben is nehéz elképzelni, hogy nyíltsisakos játékot láthassunk, így a két mérkőzésre is egy biztonságosabb kombit raktunk össze.

Eb-elődöntők szorzói
   
Hazai Vendég Hazai szorzó Döntetlen Vendég szorzó
Spanyolország Franciaország 2.75 3.00 3.15
Hollandia Anglia 3.20 2.90 2.60

 

Kezdjük a spanyol-francia találkozóval, ahol a legtöbb fogadó a spanyolokra esküszik, ami az eddig látottak alapján nem is akkora meglepetés. A hispánok magabiztosan, jó focit játszva jutottak el az elődöntőig, azonban a francia védelemmel meggyűlhet nekik is a bajuk.

A franciákat rengetegen veszik elő, hogy mennyire silány a támadójátékuk, azonban az egész tornán eddig egy (!) gólt kaptak, azt is tizenegyesből, így igencsak hatékony Salibáék védekezése.

Abban biztosak lehetünk, hogy Didier Deschamps nem fog változtatni az eddig jól bevált stratégiáján, de a spanyol részről 4 helyen minimum változtatni kell a kezdőn sérülés vagy eltiltás miatt, ami szintén befolyásolhatja a játékukat. Úgy véljük, hogy a védekező foci egy hosszabbításra megint minimum jó lesz, így döntetlen vagy francia sikert várunk a 90 perc során.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

A holland-angol párharc is hasonló az előzőhöz, hiszen ott van az egyik nagy esélyes válogatott, amely nagyon gyenge játékkal jutott az elődöntőbe, de a hollandok is megszenvedtek rendesen a csoportkörtől kezdve a törökök elleni meccsen át.

Egyértelműen itt is kivárásra játszhatnak a csapatok, noha a hollandoktól támadóbb focit vár a közvélemény az elődöntőben. Koeman azonban nem fog fejjel a falnak rohanni, egy biztonsági játékra van kilátás, ahol elsősorban az első gólig unalmas játékra számítunk. Az első félidőben rendszerint kevés gól van ezen az Eb-n, jó esélyt látunk rá, hogy itt is maximum egyszer zördüljenek meg a hálók, hiszen Angliától eddig minden meccsen csak a minimumot láthattuk az első 45 percben.

{"headTitle":"Eb-elődöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország +0.5 + holland-angol 1. félidő 1.5 gól alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}