Copa América

Ezen a piacon egyértelműen Messi ellen fogadunk

  • varin

Kockázatos tippünk van arra, ki is lesz a Copa América legjobb játékosa.

Elődöntőihez közeledik a Copa América, szerdán hajnalban Argentína-Kanada, csütörtökön pedig Uruguay-Kolumbia mérkőzéseket rendeznek az Egyesült Államokban. Most egy különleges piacra adunk egy 5-szörös szorzójú tippet, ami meglepően magas lehet.

{"headTitle":"Ki lesz a Copa América legjobb játékosa?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"James Rodríguez","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Darwin Nunez","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Lautaro Martínez","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Luis Diaz","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A torna legjobb játékosára fogadunk, amely az esetek többségében a végső győztes csapatból kerül ki. Voltak azonban kivételek az elmúlt évben, mi pedig most is valami ilyesmiben reménykedünk. Persze ha Kolumbia nyerné a Copát, akkor gyakorlatilag 99% lenne, kié is lesz a cím, de úgy véljük, jelen pillanatban egy játékos kimagaslik a többi közül, így már egy bronzzal is jó eséllyel indulunk harcba.

33 évesen ugyanis James Rodríguez szédületes teljesítményt nyújt a Copán, 4 meccsen 1 gólt szerzett és 5(!) gólpasszt adott. Passzainak 87%-a pontos, nem csoda, hogy kétszer is a meccs legjobbjának választották. Ha a Whoscored átlagpontszámát nézzük, csupán a venezuelai Jon Aramburu áll jobb osztályzattal,

James Rodríguez eddigi pontszáma 8,35, míg Lionel Messi a 7. helyen áll 7,63-mal.

Nem véletlenül emeltük ki a Bolhát, hiszen a Vegas szerint ő lehet a nyerő ebben a versenyben, különösen akkor, ha Argentína címet véd. Azonban ha Messi a következő két meccsen nem tesz hozzá valami extrát, "csak" simán nyer az Albiceleste, nem biztos, hogy megkapja a címet. Ne felejtsük el azt sem, hogy Leo Ecuador ellen büntetőt hibázott, méghozzá eléggé flegmán. Persze jól tudjuk azt is, nem egyszerű senkinek sem a dolga Messi ellen, főleg úgy, hogy ez lesz az utolsó nagy tornája karrierje során.

Harmadik helyen Darwin Nunezt és Lautaro Martínezt találjuk, de utóbbi alighanem a gólkirálya lesz a viadalnak, előbbi pedig bár két gólnál jár, eddig nem alkotott maradandót.

"James Rodriguez egyszerűen hihetetlen. Csodálatos teljesítményt nyújtott, nem csak támadásban, hanem védekezésben is, hatalmas a munkabírása. És azt hiszem, ő adja meg a csapat hangját és energiáját, és ezért olyan intenzívek egészen a végső sípszóig a kolumbiaiak. Ő a gépezet, ő a motor, ő a csapat szíve" - nyilatkozta honfitársáról Meliss Ortiz, korábbi válogatott támadó.

Jó kérdés, milyen eredmény kell James megválasztásához, egy döntőbeli vereség Argentína ellen (ha mondjuk Messi nem egymaga nyeri meg a meccset) elég lehet már, de nem vennénk mérget arra sem, hogy a bronzéremmel nem lenne meg az elismerés. Ha Kolumbia kiesik Uruguay ellen, akkor Kanada ellen jöhet egy újabb James-gála, így emiatt különösen erősnek tűnik ez a tipp.

{"headTitle":"Ki lesz a Copa América legjobb játékosa?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"James Rodríguez","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu