Wimbledon

Hiába a megemelt odds, kicsi az esély, hogy lehozza a tippet Djokovics

Csábító, de egyben becsapós ajánlatot kapunk a szerb legenda soron következő meccsére Wimbledonban.

Hétfőn két férfi meccs kapott helyet a centeren Wimbledonban, a korábbit, Taylor Fritz és Alexander Zverev nyolcaddöntőjét már górcső alá vettük, most pedig ejtünk néhány szót Holger Rune és Novak Djokovics csörtéjéről is, miután a Tippmixpro ezt a meccset választotta a mai Oddsrakétához. 

A megemelt szorzót arra kapjuk, hogy Djokovics szettveszteség nélkül, azaz 3-0-ra nyer. Az alap 2.66-os oddsot brutálisan megfejeli partnerirodánk, hiszen 3.60-ért fogadhatunk a korábban említett kimenetelre. 

Ez egy nagyon csábító, de egyben beugratós ajánlat. Nyilván Djokovics bármikor, bárhol és bárki ellen nyerhet 3-0-ra, azonban az idei szezonban nem szolgált rá arra, hogy egy Rune ellen ilyen bátor tippet megjátszunk. A dán ráadásul a mostaninál jobb Djokovicsot is győzött már le, sőt mind az öt korábbi egymás elleni meccsükön nyert szettet a legenda ellen. Ez már önmagában egy olyan stat, ami a 3-0 ellen szól...Hiába tehát a hatalmas odds emelés, mi nem igazán ajánljuk ezt most.

Inkább érdemes Rune szettekkel vagy pluszos hendikeppel szemezgetni. 

{"headTitle":"Holger Rune - Novak Djokovics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-08 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djokovics 3-0-ra nyer","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<