Sportfogadás

Így nyerhettél baromi könnyen rengeteg pénzt egy nap alatt!

Utólag okoskodni könnyű dolog, de szerencsére mi már előre szóltunk, milyen jó tippek lesznek itt.

Július 3-án ünnepelte 1. születésnapját partnerirodánk, a Vegas sportfogadási részlege. Mint arról beszámoltunk, ezen a napon a bukméker 24 darab Születésnapi Szuperfokozó tippet publikált oldalán, minden órában egyet. A választékban a Copa América és az Eb negyeddöntői voltak megtalálhatóak, különleges fogadási lehetőségekkel, extrán megemelt oddsokkal. Nézzük most, megérte-e ébren tölteni a teljes napot! (a teljes tipptáblázat a cikk alján megtalálható)

A fogadásokkal egyenként maximum 20 ezer forint tiszta nyereményt lehetett elkönyvelni, a legalacsonyabb szorzó pedig 3.00 volt, ilyenre háromszor lehetett fogadni. A tétek ennek megfelelően változtak, de ha valaki mind a 24 fogadást kimaxolta, 106 ezer forintot költött el. És vajon mennyi lett a tiszta profit?

A 24 fogadásból 7 lett nyertes, mindegyik egyesével 20 ezer forint tiszta profittal. Így a teljes mérlege a Születésnapi Szuperfokozóknak +77.142 forint.

 

Ez 72%-os ROI-nak felel meg, vagyis a feltett tétünk körülbelül háromnegyedét meg is kaptuk tiszta profitként. A legnagyobbat a portugál-francia meccs robbantotta, hiszen itt a 1.5 gól alatt, a mindkét félidő 1.5 gól alatt és a döntetlen tippek is zöldültek.

Külön pozitív meglepetés volt, hogy a spanyol-német meccsen Rodri sárga lapját a hosszabbításban is elkönyvelte a Vegas, ezért jár is nekik a kalapemelés. A hispán középpályás szállította ezzel a legnagyobb szorzót, az ő figyelmeztetése @7.50-es oddson zöldült.

Sikerült tehát emlékezetessé tenni a Vegas születésnapját, hiszen ha valaki ébren töltötte az egész napot, annak 77 ezer forint lett a jutalma. Reméljük, jövőre is lesz valami hasonló remek promó!