EURO 2024

91-szeres szorzóra is benevezünk a spanyol-francián

A fogadáskészítő segítségével bepróbálunk egy merész tippsort az első elődöntőre.

A keddi első elődöntőn borzasztó nehéz megtippelni előzetesen, hogy mi várható, az azonban biztos, hogy egyik csapatnak sem kell rohannia, hiszen a két fél között minimális a különbség, a feszültség viszont hatalmas, így összeraktunk egy olyan fogadáskészítőt, ahol ezekre játszunk rá.

Öt eseményből álló fogadáskészítőben két sárga lapra nevezünk be spanyol részről, emellett pedig többek közt a háromesélyes végkimenetelre is teszünk egy kísérletet. Ha bejön, hatalmas kasszával kecsegtet ez a tippsor.

Kezdjük az első tippünkkel, méghozzá, hogy az első félidőben egyik csapatnak sem éri meg igazán még kockáztatni, hiszen a kivárás a legjobb stratégia, ezen az Eb-n gyakorlatilag végig ezt látjuk az első játékrészekben. Így nem számítunk gólra az első 45 percben, de a 90 perc során sem számítunk kettőnél több gólra.

A végeredménynél jó esély lehet arra, hogy 120 perces találkozót hozzanak össze a felek, így behúzzuk az ikszet is.

Emellett pedig a lapok piacán is szétnéztünk, ahol az elődöntőben rejlő lapos potenciált már elemeztük. Mi két spanyol játékosnak is adnánk egy-egy lapot, méghozzá Rodrinak és Jesus Navasnak. 

Rodrit kell talán kevésbé magyarázni, hiszen a spanyol már három kártyát gyűjtött ezen a tornán, de az elődöntők előtt eltörlték az eddig gyűjtött lapokat, így az eltiltás veszélye nem fenyegeti a spanyolok talán legfontosabb játékosát. A középpályán rengeteg taktikai szabálytalanság fűződik a nevéhez, a franciák esetén is odateheti magát újfent a City játékosa.

Jesus Navas pedig frissen állhat be a jobb szélre, ahol eltiltás miatt nem játszhat Carvajal. A 38 éves játékos karrierje előtt csak tisztelettel lehet adózni, de nem lenne meglepő, ha a franciák az ő oldalát támadnák a meccs során. Miután jó eséllyel az albán meccshez hasonlóan végigjátszhatja a találkozót, még úgy is látunk a lapoztatásában potenciált, hogy a válogatottban mindössze egy kártyát szedett eddig össze. A Sevillával idén 29 meccs alatt hat sárgát kapott, ami azért jobban néz ki a fogadásunk szempontjából.

Ez az ötös pedig 91-szeres kasszával kecsegtet a Tippmixpro oldalán, ahol már csak néhány napod maradt a 100 000 Ft-os bónusz bezsebelésére.

 

{"headTitle":"Spanyolország - Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1. félidő 0.5 gól alatt + 2.5 gól alatt + döntetlen + Rodri lapot kap + Jesus Navas lapot kap","odds":"91.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}