Copa América

Ha jó meccs lesz, szépet kaszálhatunk Messiékkel

  • varin

Az oddsok alapján Argentína könnyedén léphet a döntőbe, de ennyire mi nem bízunk Messiékben.

Néhány héttel ezelőtt Argentína egy könnyed 2-0-s sikerrel indította a Copa Américát Kanadával szemben, azóta pedig nem is talált legyőzőre a címvédő. A két fél most a legjobb 4 között újra egymásnak esik, de vannak kétségeink felőle, hogy változó előjellel.

4407872

Bár a negyeddöntők alatt nem állt messze a kieséstől Lionel Scaloni csapata, azt sem árt hozzátenni, hogy azért Ecuador magasabb szintet képvisel jelenleg, mint Kanada. A Juharlevelesek történetünk első Copáján így is óriási tettet hajtottak végre, hiszen amíg a két "nagy", USA és Mexikó már a csoportkörben elhullott, addig Daviesék éremért játszhatnak. Minden tiszteletet megérdemel tehát az észak-amerikai csapat, és bizony nem is veszik félvállról az argentinok sem ezt a meccset.

"Fizikálisan egy nagyon erős csapattal találkozunk, amely tudja, hogyan okozzon fejtörést az ellenfelének agresszív futballjával. Jesse Marsch kiváló edző, remekül felkészítette csapatát, nem véletlenül szerepelnek az elődöntőben. De a mi célunk természetesen a döntőbe jutás" - nyilatkozta a vb-győztes tréner.

Scalonihoz azonban a legtöbb kérdés mégsem Kanadáról érkezett, hanem Lionel Messi kapcsán, aki végigjátszotta az Ecuador elleni találkozót, de láthatóan fizikailag nem volt teljesen rendben, vádlisérüléssel bajlódik. Mint azt a tréner elárulta, Messi 99%-os valószínűséggel kezdeni fog, csatártársa pedig ezúttal is Lautaro Martínez lesz.

Hiába beszélünk egy kontinenstorna elődöntőjéről, a túloldalon semmilyen teher nem lesz, hiszen Kanada idei teljesítménye egészen bravúros, így még akár egy negyedik hely is szépen festene, ha az összképet nézzük. Mint azt Marsch elmondta, óriási támogatás áll mögötte, de a játékosai éhesek, így Argentínára sem vár könnyű meccs.

A két csapat júniusi találkozója remek kis futballt hozott, 29 kapura lövéssel és 4,38-as xG-mutatóval. Mi ezúttal is úgy véljük, hogy egy bátor, de kemény Kanadát látunk majd, amely ideig-óráig felveszi a versenyt a vb- és Copa-címvédővel.

Nem mondjuk, hogy látjuk a meglepetést ebben a találkozóban, de azt igen, ahogyan megszenved az Albiceleste, ilyen oddson pedig képtelenség is lenne otthagyni egy jó kis góldús argentin sikert.

{"headTitle":"Argentína-Kanada","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Argentína nyer + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4407872] 2024-07-10 02:00:00 Argentína - Canadax;