EURO 2024

Felébred végre Mbappé? Gólszerzős fogadások a spanyol-francia elődöntőre

Franciaország úgy van ott a 4 között, hogy nincs akciógólja az Eb-n. Mbappénak magához kell térnie, ha akarnak valamit!

Kedden este jön az első elődöntő az Eb-n, amit sokan a torna igazi döntőjének tartanak. A Spanyolország-Franciaország ütközet valóban egy igazi csemegének ígérkezik, hiszen a spanyol csapat játssza talán a legjobb focit az Eb-n, a franciák pedig ugyan szenvednek, de a védekezésük annyira stabil, hogy nem érdemtelenül jutottak be ismét egy nagy torna elődöntőjébe. >>>🔥 1 fogadással 50 milliót nyerhetsz🔥 <<<

Az egészen biztos, hogy óriási taktikai csata várató ebben a párosításban, hiszen akár egyetlen gól is eldöntheti a mérkőzést. Óriási nyomás lesz a bírókon és a VAR-on, de még náluk is nagyobb nyomja majd a sztárjátékosok vállát. Az ilyen kiélezett meccseken a szurkolók mindig a legnagyobb ászoktól várják a megváltást, és nem ez másképpen most sem. Lássuk is, milyen gólszerzős szorzók érhetőek el az Európa-bajnokság első elődöntőjére. 

 

Franciaország 

A francia válogatott úgy jutott be a legjobb négy közé, hogy ezen a tornán még nem szerzett akciógólt. Ez egészen elképesztő statisztika, főleg úgy, hogy a világ egyik legjobb támadósorát mondhatják magukénak a gallok. Persze a gól az gól, tökmindegy, hogy büntető vagy öngól, de ahol Mbappé, Griezmann és Dembelé alkothatja a támadósort, ott nyilván ez nem túl pozitív fejlemény. 

A portugálok elleni találkozó második félidejére viszont lehet alapoznia a franciáknak. Dembelé egészen szépen fickándozott, nem sok kellett, hogy egymaga eldöntse a meccset és voltak ígéretes összjátékok Mbappéval is. A teknőc a törött orra miatt láthatóan nem tud maximálisan a focira figyelni, de ha teret adnak neki, az végzetes hiba lehet. Nem meglepő, hogy ő tartják a legnagyobb favoritnak a bukmékerek egy francia gólra, hiszen kereken 3-as szorzót fizet a Vegas erre az opcióra. 

Nyilván, ha Mbappéről beszélünk, egy olyan sztárral beszélünk, aki mindig képes eldönteni a meccseket. Hiába nincs jó Eb-je, akkora klasszisról van szó, hogy hiba lenne őt leírni, de nekünk jobban tetszik Dembelé szorzója. Nagy kérdés, hogy be tud e kerülni a kezdőbe a portugálok elleni teljesítménye után, de ha igen, szerintünk erre a 7-szeres oddsra érdemes lehet rápróbázni. 

{"headTitle":"Spanyolország - Franciaország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mbappé ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Giroud ","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Griezmann","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Kolo Muani","odds":"5.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Dembelé","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

Spanyolország 

Spanyolország egyértelműen az Eb üde színfoltja, hiszen kevesen vártak ilyen jó és eredményes játékot tőlük. A házigazda németek leverése során kidőlt a sorból Pedri, aki kulcsembere ennek a csapatnak, az ő hiánya érzékenyen érintheti a támadójátékot is. Ezzel együtt ez a torna egyelőre inkább Lamine Yamal és Nico Williams nagyszerű játékáról emlékezetes, a két fiatallal vannak teli a címlapok, viszont a házi góllövőlistát Olmo és Ruiz vezeti 2-2 találattal. 

Bár a franciák kapcsán mindenki azt emeli ki, hogy nem lőttük akciógólt, ne fussunk át azon a tény felett sem, hogy nem is kaptak akciógólt ezen az Eb-n. Sőt, az egyetlen büntetőból kapott gól az egész tornán egészen imponáló, főleg ha azt nézzük, hogy a lengyelek elleni meccs teljesen jelentéktelen volt a számukra. 

Szóval egy brutálisan jól záró francia reteszt kéne feltörnie a spanyol támadóknak, ami valljuk be, nem lesz egyszerű. A francia védelem fizikálisan nagyon erős, ez pedig gondot okozhat a törékenyebb spanyol csatároknak is.

Elég fura az oddsszabás a spanyol gólszerzőkre, így itt látni finom falatokat. Olmo szorzója szerintünk nagyobb értéket tartogat, mint a középcsatároké, hiszen második ütemből érkező, vagy akár átlövésekből ez a francia védelem támadhatóbbnak tűnik. 

Nálunk talán Olmo szorzója a játék ezen a meccsen, de itt is igaz a tétel, hogy látni kell a kezdőcsapatokat és úgy meghozni a vélt jó döntéseket. 

{"headTitle":"Spanyolország - Franciaország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Morata ","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Joselu","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Yamal","odds":"5.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Dani Olmo ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Nico Williams ","odds":"5.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Fabian Ruiz","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu

 

[4043983] 2024-07-09 21:00:00 Spanyolország - Franciaországx;