Bajnokok Ligája

Ebben a tippben látunk fantáziát a Ludogorec BL-meccsén

  • Tomihmv

Szerdán a bolgár és a georgiai címvédő Bajnokok Ligája 1. selejtezőfordulós odavágójából húznánk hasznot.

Szerdán is terítékre kerül jó pár Bajnokok Ligája találkozó az 1. selejtezőkör odavágói közül, amelyekből mostani írásunkban a bolgár és a georgiai aranyérmes csatájával foglalkozunk. A Ludogorec-Dinamo Batumi ütközet esélyese egyébként a hazai gárda, a Tippmixpro mindössze 1.21-szeres pénzért méri a "H"-t...

Csapathírek

A Ludogorec az elmúlt idényben zsinórban 13. alkalommal (!) nyerte meg a bolgár bajnokságot, avagy enyhén szólva is kimagaslik a honi mezőnyből. Jelenleg is messze hazája legerősebb keretével rendelkezik (leggazdagabb csapat az országban), s a nyáron újfent tudott erősíteni, többek közt Kurtulus játékjogát is megszerezte.

A razgardiak holtszezonban négy edzőmeccset játszottak, s valamennyit megnyerték, ugyanis a Primorjét 5-0-ra, a Slovan Bratislavát 1-0-ra, a St. Gallent 2-0-ra, míg a főpróbán az Univ. Craiovát 4-1-re verték.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Ami a vendégeket illeti, a Dinamo Batumi fennállása második bajnoki elsőségét ünnepelhette 2023-ban (tavasz-ősz rendszerű a lebonyolítás ott) 2021 után. Jelen pillanatban viszont mindössze a negyedik helyen áll a Crystalbet Erovnuli Ligában, 18 kört követően, s nyolcpontos lemaradással követi az éllovas Dila Gori együttesét.

A georgiaiak tehát úgymond játékban vannak, igaz, az Európa-bajnokság miatt június elejétől egészen 28-ig nem léptek pályára. Akkor a Georgiai Szuperkupában voltak érdekeltek, ahol az elődöntőben 3-3-as döntetlent követően 4-3-ra kikaptak büntetőkkel a Torpedo Kutaiszi csapatától, a bronzmeccset viszont 3-2-re behúzták az Iberia 1999 alakulata ellen.

Mire érdemes fogadni?

A felek közt jelentős minőségbeli különbség van (még akkor is, ha a hazaiaknál Duah és Piotrowski minden bizonnyal még kimarad az Eb miatt), amiről nem csak a keretek közti, hanem a nemzetközi rutinbeli különbségek is árulkodnak. A bolgárok az elmúlt nyolc szezonban rendre (!) bejutottak valamely nemzetközi sorozat csoportkörében, míg a georgiaiak az elmúlt négy évben egyszer tudtak két kört menni, méghozzá két éve a Konferencia Ligában, egy San Marino-i csapat, majd a BATE Boriszov ellen... 

Avagy a differencia a gárdák közt még úgy is kijöhet, hogy a Ludogorec május vége óta nem játszott tétmeccset. Pláne, hogy a razgardiak lesznek a pályaválasztók, avagy akár még az is benne van a pakliban, hogy a visszavágó csak formalitás lesz. Ezért a hazaiakra fogadunk, méghozzá -1,75-ös ázsiai hendikeppel, amely tipp az esetben veszítene, ha a Ludogorec vagy nem tudna nyerni vagy mindössze egy góllal tenné azt.

{"headTitle":"Ludogorec - Dinamo Batumi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ludogorec -1,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4507154] 2024-07-10 20:00:00 Ludogorets Razgrad - Dinamo Batumix;