Copa América

Megnyugodhatnak Messiék? Eszméletlen összeget pakolt fel Drake a meccsükre

A szerda hajnali Copa América meccsre Drake több, mint 100 millióval fogadott. Mutatjuk a szelvényt.

A híres kanadai rapperről, Drake-ről köztudott, hogy szeret fogadni, méghozzá igen nagy tétekkel játszik. Az Instagramon 146 millió követővel rendelkező rapper most a Copa América első elődöntőjére, az Argentína-Kanada találkozóra fogadott, ahol a honfitársai küzdenek a döntőbe jutásért a dél-amerikaiak elsőszámú kontinensviadalán.

A kanadai játékosok azonban aligha köszönik meg a fogadását, hiszen a múltban akire Drake fogadott, az a legritkább esetben nyerte meg a találkozóját.

Most igazi hazafiként, a kanadai győzelmet vár, ráadásul háromesélyesben Messiék ellen, amit 9.60-as szorzón fogadott meg. Erre egyébként a Tippmixpro 10.50-es szorzót kínál. A tétet nem aprózta el, $300 000-t tett fel a meglepetésre, ami átszámítva 109 millió Ft-os feltett tétet jelent. 

Mindez azt jelenti, hogy kanadai siker esetén több, mint 1 milliárd forintot fogna a rapper ezen a találkozón.


Komoly meglepetés lenne az északiak sikere, mi sem hiszünk a kanadaiak továbbjutásában, de természetesen Drake-től az érzelmi fogadást már megszokhattuk eddig is.

{"headTitle":"Argentína - Kanada","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kanada","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}