EURO 2024

Óvatosaknak 8.40, bátrabbaknak 27-szeres pénzt hozhat ez az Eb-ötlet

Minden jel arra mutat, hogy újabb hosszabbítások következnek, még a múltbeli statisztikák is alátámasztják ezt.

A 2024-es Eb sok szempontból nagyon pozitív volt, ilyen például a szurkolói oldal, hiszen 2016 után végre újra egy olyan házigazda ország volt, ahová szívesen látogattak el szurkolók tíz-, de több esetben százezrei is. A foci minőségére ellenben sok panasz érkezik, hiszen ezen a tornán egy új, rendkívül defenzív trend rajzolódott ki - az előző Eb-n összesen 142 gól esett, három meccsel a vége előtt ez a szám most 108. Elég csak kontinenstorna kezdetétől top favoritnak számító angolokra, vagy franciákra gondolni, előbbinek játékosgarnitúrája 1.52 milliárd, utóbbinak pedig 1.23 milliárd euro a Transfermarkt szerint.

Hiába jut minden posztra több sztár, a trénerek mégsem mernek kockáztatni, emiatt pedig Southgate és Deschamps is a folyamatosan a kritikák kereszttüzében van. Egy svéd újságíró épp az elődöntőt megelőző sajtótájékoztatón szegezte a kérdést a franciák szövetségi kapitánynak: hogyan lehetséges, hogy ennyi kiváló futballista ilyen unalmas játékot produkáljon?

"Ön tényleg svéd? De Franciaországban él, ezt biztosra veszem!" - reagált nagy derültség közepette Deschamps, arra célozván, hogy már megszokta a hasonló kritikát, amit olykor a francia sportsajtó zúdít rá.  "Ha unatkozik, nem kötelező a mi meccsünket nézni, válasszon mást. Ami azt illeti, az Európa-bajnokság már nem olyan, mint a múltban, minden csapat kevesebb gólt szerez. Mi elsősorban az eredményeinkkel szeretnénk örömet szerezni honfitársainknak ebben a bonyolult időszakban, amit most Franciaország átél.” Aztán Deschamps újra elvigyorogta magát: "Számomra nincs túl nagy jelentősége annak, hogy közben a svédek unatkoznak.”

Ez a pár mondat tökéletesen szemlézi, hogy mennyire érdekli a mestereket, hogy a publikum nem szórakozik jól. Az pedig vitathatatlan, hogy csak annak a kapitánynak lesz bocsánatos bűn a játszatott foci, amely végül behúzza a végső győzelmet. Az eddigiek alapján mindenesetre aligha számíthatunk gólzáporra az elődöntőkben, ezt pedig a következő statisztika is alátámasztja.

Az 1992 óta lejátszott 16 Eb-elődöntőből 9 döntetlennel zárult, közte 2021-ben az angolok és olaszok is csak ráadásban harcolták ki a továbbjutást.

 

Nem csoda, hogy idén a top 4 mindkét párharcára 3.00-szoros alatt fizet a remi, szám szerint pontosan 2.90-2.90-et. Ezt kombiba vágva már bő 8-szoros pénzt kapunk, pedig ez szinte a "túl szép, hogy igaz legyen" kategória. A bátrabbak pedig akár megcélozhatják, hogy a spanyol-francia és a holland-angol is 1-1-gyel végződik majd - érdekes módon ezt várja a statisztikákban igen erős WhoScored, de tökéletesen simul a mi tippjeink sorába is, a kombináció pedig 27.56-szoros pénzt hozna.

{"headTitle":"EURO 2024 Elődöntő-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország-Franciaország - döntetlen + Hollandia-Anglia - döntetlen","odds":"8.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország-Franciaország - pontos eredmény 1:1 + Hollandia-Anglia - pontos eredmény 1:1 /rendes játékidő/","odds":"27.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<