EURO 2024

Amikor a legsablonosabb a legjobb tipp - lapos fogadás a spanyol-franciára

Szlovén segítség mellett feszül egymásnak a spanyol és a francia csapat, remélhetőleg egy színes 90 percet produkálva.

Nem kisebb név, mint a Bajnokok Ligája döntőjének játékvezetője, Slavko Vincic dirigálja majd az első elődöntőt, vagyis a spanyol-franciát, míg Felix Zwayer a holnapit. Ez azt is jelenti, hogy a korábban drogbotrányba is keveredett spori aligha kapja majd meg a finálét, amely így vélhetően Daniele Orsato karrierjének megkoronázása lesz. No, de először lássuk is ezt az első elődöntőt.

Vincic a Dortmund-Real finálé után az Eb-n a magyar-svájcit és a spanyol-olaszt kapta meg a csoportban, nem is volt semmi gond a teljesítményével. A két meccsen 9 lapot osztott ki, és egyébként is tudhatjuk róla, hogy ha arról van szó, nem fél a zsebébe nyúlni.

Az utolsó 8 válogatott meccséből Vincic mindig kiosztott legalább 4 figyelmeztetést.

Ezen időszak alatt a spanyolok mindkét meccsénél 5 sárgát mutatott fel, ami - és ezzel már most lelőjük a poént - most is örömteli lenne számunkra. Merthogy az over felé kacsintgatunk, még annak ellenére is, hogy Dani Carvajal jótékony segítségére ezúttal nem számíthatunk a pályán.

Noha a franciák 5 meccsen csak 7 sárgánál járnak, a spanyoloknál jócskán meglódult ez a mutató a németek elleni negyeddöntőben. Habár a hispán csapat Európa egyik legsportszerűbb gárdája, nem állt messze Rodriéktól a keménykedés a Nationalelf ellen sem.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

 

Mivel a sárga lapok törlődtek, így senkinek nem kell ettől félnie, habár az előző körben is három spanyol játékos tiltatta el magát.

Egy Eb-elődöntőben nincs igazán helye már taktikázásnak, várhatóan ez egy kőkemény harc lesz két igencsak hasonló képességű csapat között. Engem nagyon meglepne, ha nem lenne legalább 4-5 figyelmeztetés, így felesleges is bonyolítani a tippeket, rámegyünk az egyértelműre.

{"headTitle":"Spanyolország-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4.0 lap felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}