EURO 2024

Nem volna meglepő, ha bedurranna ez az Oddsrakéta a spanyol-francián!

Az Oddsrakétának köszönhetően a világ legjobb szorzóján fogadhatsz erre a spanyol-francián!

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Kedden este rendezik az első elődöntőt a 2024-es Európa-bajnokságon, Münchenben pedig Spanyolország és Franciaország feszül egymásnak. A találkozóval már bővebben is foglalkoztunk, ezért mostani írásunkban egy kiemelt szorzójú fogadási ajánlatot ajánlunk figyelmetekbe az ütközettel kapcsolatosan, amelyet a Tippmixpro fogadóirodában lehet megjátszani!

Alighanem a biztonságé lesz a főszerep a találkozón, vagyis egyik fél sem vállal majd addig különösebb kockázatot, amíg nem kerül hátrányba, avagy simán benne van a pakliban egy langyosabb első félidő.

Pláne úgy, hogy a franciák eddig öt meccsük alkalmával négyszer is gól nélküli remire álltak a szünetben (!), míg a spanyolok háromszor vonulhattak úgy pihenőre, hogy döntetlent mutatott az eredményjelző (kétszer 0-0-t, míg egyszer 1-1-et).

Vagyis simán egyáltalán nem volna ördögtől való, ha a felek iksszel a hátuk mögött vonulnának az első félidőt követően 15 perc szünetre. Ha pedig Te is látsz ebben fantáziát, akkor érdemes lehet megjátszanod a Tippmixpro egyik Oddsrakétáját a meccsel kapcsolatosan, ugyanis a magyar bukmékernél az 1. félidő eredménye döntetlen opcióra

 

Az 1.82-szeres helyetti 2.20-szoros szorzójú tippben tehát lehet potenciál, főleg, ha figyelembe vesszük azt a fentebb elhangzottak mellett, hogy a két válogatott legutóbbi négy egymás elleni ütközetén az első félidő egyszer sem hozott gólt, vagyis az elmúlt négy alkalommal döntetlennel vonultak a felek pihenőre...


Te megjátszod ezt az Oddsrakétát?


{"headTitle":"Spanyolország - Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Az 1. félidő eredménye döntetlen - régi odds: 1.82","odds":"2.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadásokat?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker!


Oldalunk "hivatalos" tippje(i) a mérkőzéssel kapcsolatosan egy korábbi írásban került(ek) publikálásra! Jelen cikkben csak felhívjuk Olvasóink figyelmét egy átlagon felüli értékkel bíró fogadási lehetőségre!


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<