Wimbledon

Újabb trükkös ellenfél vár a címvédőre

 • Cesc18

Elég döcögősen halad Carlos Alcaraz a címvédés felé, kedden pedig újabb nehéz meccs elé néz Tommy Paul ellen.

A felső ágon minden a papírforma szerint alakult eddig Wimbledonban, így kedden az egyik negyeddöntőben Jannik Sinner és Daniil Medvedev feszül egymásnak, míg a másikban Carlos Alcaraz és Tommy Paul. Bár papíron előbbi nagyobb rangadónak számít, de fogadás szempontjából utóbbi izgalmasabb párharcnak tűnik. 

{"headTitle":"Carlos Alcaraz - Tommy Paul","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Paul","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Noha Paul Wimbledon előtt Queen's Clubban diadalmaskodni tudott - ahol ott volt a mezőnyben Alcaraz is -, de azért nem úgy érkezett Londonba, hogy különösebben számoltunk volna vele. Szépen kihasználta azonban a kedvező sorsolást, hiszen Casper Ruud negyedébe került, aki füvön abszolút nem tényező és ennek megfelelően hamar el is vérzett. Ugyan lassan lendült be Paul, de az előző két kanyarban már simázni tudott és így pályafutása első wimbledoni negyeddöntőjére készülhet. 

Paul nem egy veszélytelen figura, mert bár nincs meg a klasszikus füves pályás tenisze, de megtalálta a módját, hogyan lehet eredményes ezen a felületen is. És egyelőre Alcaraz sebezhetőnek tűnik. A címvédő az első két kanyart még megúszta szettvesztés nélkül, egy másik amerikai Frances Tiafoe azonban már döntő szettre kényszerítette, míg Ugo Humbert ellen egy szoros negyedikben tudta kiharcolni a továbbjutást. Meg vannak a lehetőségei az ellenfeleinek és Tiafoe és Humbert ezzel olyan szinten élni tudott, hogy túlórára kényszerítették a friss Garros-bajnokot. 

Négyszer randevúzott eddig egymással Paul és Alcaraz, azt pedig nem mondhatjuk, hogy a spanyol dominálta volna a korábbi meccseiket, hiszen 2-2-re állnak. Az elmúlt két évben játszották mind a négy meccsüket, legutóbb tavaly Cincinnatiben csaptak össze, amit két tie-break után döntő szettben nyert meg a spanyol. Előtte öt nappal egyébként Paul nyert, ugyancsak három játszmában. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Paul úgy érzi, hogy megvan a megfelelő taktikája Alcaraz ellen. Bár remek a kontra-képessége az amerikainak, de a spanyollal szemben jobban szeret agresszorként fellépni és nem átadni az irányítás lehetőségét. Hasonló felfogásban próbált teniszezni Tiafoe és Humbert is, részben pedig sikerült megvalósítani a tervüket. Van olyan formában Paul, hogy ne játsszon alárendelt szerepet ebben a párharcban. Mivel egy rutinos játékosról beszélünk, akinek kevesebb vesztenivalója van, így kifejezetten veszélyes negyeddöntős ellenfél. 

Annyira tökösek azért nem vagyunk, hogy kétesélyben kivegyük Pault, de ahogyan Humbert ellen, úgy most is az overt támogatjuk. Egyébként Alcaraz eddig a tornán négyből háromszor overes meccset játszott, csak egyszer tudott a bukik által meghúzott line alatt maradni. 

{"headTitle":"Carlos Alcaraz - Tommy Paul","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-09 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 37.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<