EURO 2024

9-szerezhetünk Crouch tippsorával a holland-angol elődöntőn

Nagy rizikót nem vállalt a Pálcikaember a tippjeivel, de még így is elég korrekt odds jött össze. Íme!

Szerdán rendezik a másik elődöntőt a 2024-es Európa-bajnokságon, amelyen ugye Hollandia és Anglia feszül egymásnak. A találkozó esélyeit már korábban kiveséztük, így nem maradt más, minthogy megnézzük, mit a csörtétől a korábbi 42-szeres angol válogatott Peter Crouch! 

Az angol csapat, attól függetlenül, hogy elérte az elődöntőt, továbbra sem sziporkázik, ami miatt a válogatottat és a vezetőedzőjét, Gareth Southgate-et, továbbra is rengeteg kritika éri. Igaz, ha 10-0-ra nyerték volna meg eddig az összes találkozójukat, akkor is a legjobb négy között járnának a Háromoroszlánosok...

Crouch szerint Svájc ellen már jobbak voltak az angolok, s amikor gólt kellett szerezniük, nagyon veszélyesnek érezte őket.

A korábbi liverpooli játékos szerint az elődöntőben is szoros csata várható, Angliára az eddigi legnehezebb feladat vár. Ám úgy véli, hogy továbbjuthat válogatottja, vagyis elérheti a finálét, avagy szerinte nem veszít a rendes játékidőben.

Ezen tipp mellett "meglöveti" Kane-t még, tehát gólt vár a Bayern München üdvöskéjétől a rendes játékidőben, valamint Sakától és Gakpótól vár legalább egy-egy kaput eltaláló lövést 90 perc alatt. Ezen tippek külön-külön sem fizetnek rosszul, de ha a Vegas fogadáskészítőjével összegyúrjuk őket, akkor kereken 9-szeres kasszát szakíthatunk velük!

{"headTitle":"Hollandia - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Anglia vagy döntetlen +Kane bármikor gólt szerez + Saka kaput eltaláló lövései 0.5 felett + Gakpo kaput eltaláló lövései 0.5 felett","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝
   

>>Vegas.hu számlanyitás<<