EURO 2024

Ez a két tippötletünk van a holland-angol elődöntőre

Anglia szinte semmit nem mutatott az Eb-n, mégis akár sorozatban másodszor juthat be a torna döntőjébe.

Egy Hollandia-Anglia elődöntő egy világversenyen nem igazán számít meglepetés párosításnak, azonban ezen az Eb-n azért lehet némi ellenérzés az emberben, hiszen egyik csapat sem igazán nyűgözte le ideáig a szurkolóit. Főleg Anglia áll a kritikák középpontjában, azon belül is Gareth Southgate szövetségi kapitány, aki hiába dolgozhat sztárok egész garmadájával, az angol válogatott játéka egyszerűen nem akar összeállni. A netes mémek kínzással felérő színvonalról és nézhetetlen fociról szólnak, azonban miután Svájcot nagy nehezen sikerült lelépnie a háromoroszlánosoknak, egy picit alábbhagytak az élcelődések. 

Az eredmény ugyanis nyilván kikezdhetetlen, Anglia sorozatban második Eb-jén jut be a legjobb négy közé, így hiába a rengeteg kritika Southgate irányában, az eredmények egyelőre őt igazolják. 

Ezzel együtt érezni a bizalmatlanságot az angolok felé, hiszen ennek a nevek alapján jóval szerényebb Hollandia ellen közel háromszoros a szorzója Kane és társai győzelmének. 

{"headTitle":"Hollandia - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

Csapathírek 

A két fél keretét illetően az a helyzet, hogy egyik szövetségi kapitánynak sem kell aggódnia, hiszen a hírek szerint mind a ketten teljes kerettel tudnak készülni a meccsre. 

Ronald Koeman szinte teljes egészében ugyanazt a kezdőt állítja majd fel Anglia ellen, mint tette azt Törökország ellen.

Gareth Southgate két változtatást eszközölhet, hiszen egyrészt lejárt Guehi eltiltása a negyeddöntőben, és bár Konsa jól játszott Svájc ellen, előbbi visszatérhet a védelembe. Ahogy Luke Shaw is, aki Svájc ellen 42 percet töltött a pályán csereként beállva és a jelek szerint fitt és egészséges. Elöl marad a Kane-Bellingham-Foden hármas, amely ugyan brutál jó kis névsor, de most már illene valami maradandót is alkotnia. 

[4043984] 2024-07-10 21:00:00 Hollandia - Angliax;
tippmixpro

Mire érdemes fogadni?

Sportfogadó legyen a talpán, aki meg tudja mondani, mi lesz ennek a meccsnek a vége. Gyakorlatilag teljesen kiszámíthatatlan találkozó vár ránk, ahol bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is. A nevek alapján nyilván Angliának erősebb csapata van, de Hollandia jobban játszik ezen az Eb-n. Sok múlhat a napi formán, az edzői taktikákon és az egyéni villanásokon. 

A tippek bogarászásánál sem nagyon találni extra értéket tartogató szorzókat. 

Anglia ezen az Eb-n leginkább akkor focizgatott elfogadhatóan, ha bajba került vagy az ellenfél már túlságosan átvette az irányítást. Hollandia márpedig nem fog beállni védekezni, mert ez tradicionálisan távol áll a mentalitásától, így arra számítunk, hogy ezúttal Angliának is több helye lesz a támadásaiban. 

A szögletes határ talán emiatt is próbázható. Egyrészt ha Anglia hátrányba kerül, akkor nyilván dominálnia kell majd, másrészt a holland védelem pontrúgásokból és szélről beadott labdákból azért sebezhetőnek tűnik, lásd például a legutóbbi meccsen a törökök játékát. 

Egy kis apróval pedig akár a büntetőt is megnézhetjük kiegészítőtippnek 3.15-ért, hiszen nagy lesz a tét, ennek a párosításnak múltja is van, mindkét oldalon gyors támadók és erős védők állnak szembe egymással. 

{"headTitle":"Hollandia - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia szögletek 4.5 felett ","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz tizenegyes ","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043984] 2024-07-10 21:00:00 Hollandia - Angliax;