EURO 2024

Kane vagy Gakpo lesz a nyerőember?

Már csak egy hely kiadó a döntőben, de vajon melyik játékos veszi a vállára a nemzetét?

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Nehéz már újat mondani a 2024-es Európa-bajnokság második elődöntőjéről, amit már több anyagban is ízeire szedtünk. Egy érdekes aspektus, amit szintén érintettünk már, hogy vajon ki lesz a hős, akinek találata a döntőbe viszi majd csapatát, ilyen szempontból pedig nincs sok meglepetés a TippmixPro vonatkozó játékos piacán.

Az oddsok alapján nem meglepő módon a Bayern München légiósa, a 100 millió eurós piaci értékű Harry Kane a favorit. Kane a Háromoroszlánosok történelmének legjobb góllövője (65), aki az egész szezonban kiemelkedő formában volt, ám hiába van két gólja az Eb-n, a kritikusok rendszeresen megtalálják maguknak a kapitánnyal, Southgate-tel együtt. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta a klasszis csatár: 

"Nem tartottunk külön megbeszélést csak azért, mert egyre jobban felerősödtek a külső hangok, csapatkapitányként egyébként is mindig beszélek a fiatalokkal és az újakkal. A nagy tornákon elsősorban az számít, mennyire vagy felkészülve, a kiemelt médiafigyelmet nem lehet elkerülni.

Szerintem jól kezeljük a helyzetet, és igaz, hogy az elvárás nagyobb, a kritikák pedig élesebbek a szokásosnál, de megoldjuk, mert céltudatosak vagyunk.

- nyilatkozta Kane, aki elfogadja, hogy a médiaérdeklődés fókuszában vannak, de örülne, ha kicsit több biztatást (is) kapnának. 

A Háromoroszlánosok 9-eseére 2.70-szeres pénzt fizetnek a bukik, a szigetlakók közül pedig talán még Sakában lehet érték, aki nagy kedvvel játszott és sorsdöntő gólt szerzett a Svájc elleni elődöntőben.

Az igazi value viszont inkább Cody Gakpóban lehet, Szoboszlai csapattársa ugyanis bombaformában van és a gólkirályi-remények is tüzelhetik. Három gólja és 12 eddigi lövése ellenére továbbra is remek oddsot kapunk rá, persze ne felejtsük, bármilyen rossznak is tűnnek az angolok, eddig öt Eb-meccsen csak háromszor kapituláltak.
 

tippmixpro