EURO 2024

Két pontos lövés segíthet hozzá ehhez a 26-os szorzóhoz a holland-angolon

 • Cipolla

A hollandok és az angolok meccsére hozunk egy négy szereplős fogadáskészítőt.

A holland-angol elődöntő előzetesében már kifejtettük, hogy mennyire kiszámíthatatlan találkozóra van kilátás, az ilyen meccsekre pedig nyugodtan be lehet próbálni a nagyobb szorzókat, ha már nincs a "tuti" a kezünkben.

A fogadáskészítő segítségével négy eseményt kombinálunk, ahol - a tegnapi meccs kontrájára - kevés gólos első félidőt és hosszabbításra számítunk a meccsen. Az angolok láthatóan nincsenek jó állapotban eddig ezen a tornán, Luke Shaw visszatérése dobhat legalább valamit a támadójátékukon, de összességében komoly csalódás a Háromoroszlánosok játéka.

Hollandia legalább próbálkozik, de a harmadik helyes továbbjutás végül igencsak szerencsés ágra tette az Oranjét, hiszen a románok és a törökök ellen, a legkönnyebb úton jutottak el az elődöntőig, mégis rendesen megszenved eddig a tornán Ronald Koeman csapata.

Most kis kockázatú első félidőre van kilátás, a két csapatban pedig benne van ugyan egy-egy villanás, adja magát ezen a találkozón (is) a hosszabbítás. Láthatóan az angolok elég magabiztosak a tizenegyesrúgásokat illetően, a hollandok meg mégiscsak underdognak számítanak, így alighanem ők sem lennének szomorúak, ha túlórázni kellene.

Emellé pedig két holland játékostól is egy-egy kaput eltaláló lövésre bazírozunk. Memphis Depay eddig hiába lőtt csak egy gólt az Eb-n, bőségesen próbálkozik, hiszen az eddigi öt meccsen 17-szer próbálkozott. Noha az angol védelem eddig jól zár, azért lövéseket enged a riválisoknak, így Depay újfent elemében lehet.

A másik ötletünk kissé meglepő, de Virgil van Dijkban bízunk, aki az öt meccsből négyszer is egy-egy próbálkozással jelentkezett az ellenfél kapuja előtt. Természetesen a holland középhátvéd pontrúgásoknál kaphat szerepet támadásban, de az angolok stabil védekezésének megbontásához ezekre is szüksége lehet a hollandoknak.

Ez a négyes pedig 26-szoros kasszával kecsegtet, amit a Vegason raktunk össze.

 

{"headTitle":"Hollandia - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1. félidő 0.5 gól alatt + döntetlen + Van Dijk 0.5 kaput talált lövés felett + Depay 0.5 kaput talált lövés felett","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<